Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś..... żeby chociaż jakiś ruch był

Featured Replies

Napisano

Za "to coś", czego nie mają inne auta cool.gif.

Napisano

> Za "to coś", czego nie mają inne auta .

Moze za to czego inne auta nie robią .... dziury w portfelu grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Za co lubicie swoje bunie ?

za tylny naped bananaevil.gif

Napisano

- za linie, która bardzo mi się podoba

- za rewelacyjne diodowe lampy z tyłu (jak dla mnie wygladają świetnie) + oczywiście ringi z przodu

- za design deski, konsoli, podświetlenie (dwie małe bursztynowe diodki z sufitu)

- za czcionke zegarów

- za kratke nawiewu w drzwiach a nie w desce

- za wielkie, super wygladające lusterka (zdecydowanie bardziej mi sie podobają te sprzed liftu, z taką ostrą krawędzią)

- za to, ze to beemka zlosnik.gif

- za to, ze jest duża, przestronna wewn i bezpieczna

- dobrze jeżdzi, mało pali

- nie jest tak cholernie droga w utrzymaniu jak wszyscy mówili

Napisano
  • Autor

- w porownaniu do poprzedniczki fenomenalna trakcja, przewidywalność zachowania auta

- dowiedziałem się co to kultura pracy silnika

- wygodne fotele - po 13h jazdy miałem nadal siłę do życia

- wyciszenie auta w środku - można autostradą jechać 160 i słuchać cichutko radia czy prowadzić normalną rozmowę

- tylny napęd - np w mieście każdy zakręt mogę wziąść nieco ciaśniej zarzucając tyłkiem. Przy wiekszych prędkościach sie jeszcze

boje, ale i tak nigdy więcej fwd

- bardzo dobre doświetlenie drogi

- w pewnym sensie podoba mi się stereotyp i jak nagle ludzie którzy dowiadują się czym jeżdżę udają że wcale go nie podzielają

- kształt mi się podoba, ale przypominam sobie że jeszcze rok temu one (BMW) wszystkie były takie same

- na desce rodzielczej brakuje mi jeszcze jakiegoś pojemniczka np na fajki, ale już doświetlenie każdego przycisku z osobna jest super

czerwonego nie znoszę, ale nie umiem sobie wyobrazić tych zegarów w innych kolorach.

Coś w tym aucie jest takiego że idąc do sklepu z częściami nie pytam o najtansze tylko o najlepsze. W astrze sypało się

ciągle coś. A w tym próbowałem wjechać niedawno do warsztatu "bo na pewno jest coś do roboty", to mnie pogonili.

Gdzieś ktoś chwalił mercedesa, bo tempo bicia sercy kierowcy było tam o ileś niższe niż w podobnych autach tej klasy.

Chciałem zgłosić się na ochotnika do badań o ile mam szybsze bicie serca podczas jazdy BMW biglaugh.gif

EDIT : zapomniałem - widok wszystkich spod świateł daleko za mną w ściemnionym lusterku - bezcenne

Napisano

za to, że nie rdzewieje tak szybko jak Mondeo zlosnik.gif

a poza tym za ciszę przy 140/h i za automat, który pięknie zmienia biegi (made by GM cfaniaczek.gif)

za brak zakłóceń w CB - tutaj naprawdę wielkie claps.gif

za prostotę obsługi, czyli dostępność filtrów, żarówek itp. rzeczy, które często się wymienia,

za jakość wykonania

za trwałość - jeszcze fabryczne zawieszenie icon_eek.gif (oprócz jednego łącznika stab.)

za zwinność i zwrotność przy jeździe miejskiej biglaugh.gif

za to, że była baaaaaaardzo taaania jump.gif

...

a miałem kupić Astrę w automacie... mlot.gif

Napisano

Za co lubię BMW?

Na świecie projekuje się i wdraża do produkcji tysiące modeli z róznych fabryk.

Auta są większe, mniejsze, ergo i ekonomiczne, hatch/liftback'i, kombi, sedany, coupe.

Są piękne, dobrze wyposażone, bezpieczne, szybkie ale żadne z nich nie dorówna BMW.

BMW jest jakby szyte na miarę.

Napisano
  • Autor

> BMW jest jakby szyte na miarę.

Kiedyś istniały auta lepsze i gorsze. Teraz istnieją tylko gorsze i również fajne biglaugh.gif

Napisano

Hehe, za co?

Nie ma mnie w Polsce od kilku miesiecy, a najbardziej chyba tesknie za autem i ta smigajaca dupcia smile.gif.

To naprawde fajne auto. nastepne bedzie 530, albo 540 smile.gif.

Notabene w pracy zarazilem jednego kumpla i kupil sobie 540 i pieje z zachwytu:) (o kosztach nie rozmawiamy:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.