Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zestaw

Featured Replies

Napisano

posiadam głośniki HELIX blue 62 miki II i radio PIONEER- DEH - 1400R (drzwi wygłuszone) ale dzwięk mnie nie bardzo adawala , czy dodanie wzmacniacza poprawi jakość dżwięku jeśli tak to jaki wzmacniacz jakiej mocy ilu kanałowy i cena

( dodam że nie mam tylnych głośników) , dzięki.

Napisano

> PALUSZKI WAS BOLĄ

Ja widzę, że chłopaki mądrzą sie na ogólne tematy ale jak przychodzi co do czego to... Nie, to jest niesprawiedliwe

Napewno nie mają czasu.

Napisano

Dodanie rozsądnego wzmacniacza na pewno doda dynamiki i poprawi separację.Jeśli chcesz zasilać tylko ten przód to wystarczy 2 kanałowy wzmacniacz.Cena?To chyba sprawa indywidualna?

Napisano
  • Autor

wolał bym żeby jusz ktoś podał jakiś konkret ( jaka marka i moc ) jestem zielony w tych sprawach

Napisano

> wolał bym żeby jusz ktoś podał jakiś konkret ( jaka marka i moc )

> jestem zielony w tych sprawach

No cóż to nie jest 2+2=4!Gdyby był jeden jedyny najlepszy do wszystkiego wzmak to chyba nie musiałoby być takich miejsc jak to?Poszukaj w archiwum jest pełno propozycji...i pełno opinii... wink.gif

Napisano

napewno pomoze jesli podasz przedzial cenowy i preferowany rodzaj muzyki.

Napisano

> posiadam głośniki HELIX blue 62 miki II i radio PIONEER- DEH -

> 1400R (drzwi wygłuszone) ale dzwięk mnie nie bardzo adawala ,

> czy dodanie wzmacniacza poprawi jakość dżwięku jeśli tak to jaki

> wzmacniacz jakiej mocy ilu kanałowy i cena

> ( dodam że nie mam tylnych głośników) , dzięki.

wzmacniacz na pewno pomoże, ale obawiam się, że będziesz musiał zmienić głośniki. Co prawda nie kojarzę tego modelu, ale miałem kontakt z kilkoma parami przetworników Helixa i żadne nie przypadły mi do gustu.

Napisano
  • Autor

dobra.. głośniki to podsawa moge zmienić tylko na jakie żeby jusz mieć na długo ( nawet jak sprzedam autko to wymontuje je) muzyki słucham z CD różnej ale przewaznie to słucham radia , tak myśle że jak zmienie te głośniki to poprawi sie dzwięk na tyle że może obejdzie sie bez wzmaka ( bo wzmak + kable + podłączenie w jakimś zakładzie to chyba spora kaska) lepiej może zainwestować w głośniki, prosze więc kolegów o podanie marki, mocy i przybliżonej ceny .. dzięki

Napisano

> dobra.. głośniki to podsawa moge zmienić tylko na jakie żeby jusz

> mieć na długo ( nawet jak sprzedam autko to wymontuje je) muzyki

> słucham z CD różnej ale przewaznie to słucham radia , tak myśle

> że jak zmienie te głośniki to poprawi sie dzwięk na tyle że

> może obejdzie sie bez wzmaka ( bo wzmak + kable + podłączenie w

> jakimś zakładzie to chyba spora kaska) lepiej może zainwestować

> w głośniki, prosze więc kolegów o podanie marki, mocy i

> przybliżonej ceny .. dzięki

pomyśl logicznie, jak bys napisał jaka kasa to byś dostał konkretna odp a tak to ja moge Ci napisać, że dobra bedzie Alpine CDA 9812 (ma 4x25 RMS!!-pomiar z AutoHIFI) + do tego np. coś o dużej skuteczności ...ale podaj jakąs cene bo tak to mozna sobie gdybać ...

Napisano
  • Autor

to co podałeś to są radia a mi chodzi o głośniki a jak nie to o wzmaka pod te głośniki co mam cena 700zł

Napisano

Napewno pierwsze co bym zrobił w tym zestawie to podziękował Helixom Blue 62 MK II - miałem okazję testować i pozostawiły raczej same złe wspomnienia - tutaj jest zapewne choroba Twojego systemu, a nawet dobry wzmak jak głośniki są lipne niewiele pomoże.

Napisano
  • Autor

no dobrze GŁOŚNIKI ; jakie do 700 zł bo chce jeszcze dodać ze przed tymimi helixsami miałem MAC AUDIO też były kiepskie , niechce jusz popełniać błędów bo szkoda kasy na experymenty moje KONKRETY ( JAKA MARKA I TYP )

Napisano

Za 700 zł albo nawet nieco mniej DLS PS6 znajdziesz

Słuchane wiele razy w różnych konfiguracjach, grają b. przyjemnie, dobry wybór w swojej klasie, słowem polecam ok.gif

Warto by się również zastanowić nad zmianą radia, bo podstawowy Pioneer też niewielkie ma możliwości, a PS6 się z pewnością odwdzięczą 893goodvibes.gif

• 3 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Witam, posłuchałem rad kolegów i kupuje głośniki DLS PS6,co za tym idzie następne pytanie( na przyszłość ) jaki wzmacniacz do tych dłośniczków( nie musi mieć ładnego wyglądu i chorej ceny), stego co sie dowiedziałem na tym kąciku to wystarczy 2 kanałowy ale co do marki i parametrów niewiem.gif na co zwrucić uwage. Co do radia musi narazie zostać brak kasy POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.