Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stilo Abarth 2.4 20V 170KM

Featured Replies

Napisano

> Stilo jest swietne pod kazdym wzgledem ale awaryjnosc tego modelu

> jest dla mnie zbyt wysoka, a po autku za 40k pln wymagam jednak

> znacznie wiecej w tej kwestii

> na francuzy nawet nie zerkam, jezdzi sie tym jak tapczanem na kolach

Hmmmm, bierzesz pod uwagę zupełnie różne samochody. Ale rozumiem, też tak miałem zeby.GIF

Tylko że....

ilu znasz użytkowników Lexusa? Ilu T-R'ki a ilu Stilo czy innych ?

Lexus jak sama nazwa wskazuje to luksus pod każdym względem, jak myślisz dlaczego te auta w tych rocznikach są w Twoim zasięgu ? Wiesz jakie są ceny serwisu ? zakrecony.gif Za 40 tyś można też kupić BMW 850 ale co z tego??

Ja już jedną skarbonkę mam (Omega) i gdybym chciał ją zmienić na coś

krok dalej to pewnie Lexus byłby jednym z wiekszych kandydatów, nie wiem tylko który model wink.gif

Ale jako drugie auto wziąłem coś co nie będzie dla mnie skarbonką przez jakiś czas a mimo to da mi dużo radości z jazdy, dynamiczny i nowoczesny diesel w w nadwoziu full wypas ktorego serwis nie nalezy do najdrozszych. A rocznik taki zeby przez jakis czas jeszcze wymieniac tylko olej i lac benzynke, itp. Moglem kupic Audi, BMW, itp. ktore napewno daja frajde ale nie wierze ze sa ekonomiczne (bo nie są) a ich wiek mowi iz bedzie trezeba to i owo powymieniac - koszta dosc szybko trzeba poniesc.

Type-R czy Abartha kupuje sie sercem połączonym ze wzrokiem serduszka.gif a nie zmysłem ekonomicznym. A Lexusa dla luksusu zeby.GIF

Napisano

> tak, ale nie wiem czy zalezy mi bardziej na dobrym silniku, dobrej

> trakcji i bezawaryjności niz na nowoczesnym telefonie komorkowym

abarth trakcje ma swietna a hamulce wrecz rewelacyjne, esp i inne systemy ktorymi abarth jest naszpikowany naprawde sie sprawdzaja. pozatym 5 cylindrow to jest to. na temat selespeeda sie nie bede wypowiadal bo mam mieszane uczucia. fajna skrzynia ale potrafi dokuczyc glownie chyba z powodu nieudacznictwa serwisow. mam okazje jezdzic nissanem almera 1.8 i bez urazy ale jak sie przesiadam do abartha to czuje ze to auto klase wyzsze w calej rozpietosci walorow uzytkowych. przedewszystkim kultura pracy silnika i przebieg momentu duzo bardziej mi odpowiadaja w moim zdaniem swietnej jednostce jaka jest 2.4 lanci

silnik zero problemow, sporo pali ja jednak jezdze na instalacji LPG Prins 4 generacja i nie martwie sie zbytnio o spalanie.

Napisano

> abarth trakcje ma swietna a hamulce wrecz rewelacyjne, esp i inne

> systemy ktorymi abarth jest naszpikowany naprawde sie

> sprawdzaja. pozatym 5 cylindrow to jest to. na temat selespeeda

> sie nie bede wypowiadal bo mam mieszane uczucia. fajna skrzynia

> ale potrafi dokuczyc glownie chyba z powodu nieudacznictwa

> serwisow. mam okazje jezdzic nissanem almera 1.8 i bez urazy

> ale jak sie przesiadam do abartha to czuje ze to auto klase

> wyzsze w calej rozpietosci walorow uzytkowych. przedewszystkim

> kultura pracy silnika i przebieg momentu duzo bardziej mi

> odpowiadaja w moim zdaniem swietnej jednostce jaka jest 2.4

> lanci

> silnik zero problemow, sporo pali ja jednak jezdze na instalacji LPG

> Prins 4 generacja i nie martwie sie zbytnio o spalanie.

to tak samo jak i ja jezdze na gazie nie narzekam wiel kilometrów moze nie zrobiłem jestem jeszce przed pierwsza zima ale nie moge złego słowa powiedziec na moje stilo , jedyna usterka to kosta poduszki pod fotelrm kierwocy ale to utrapienie wszystkich stilo i ztym problemem juz sobie tez poradziełem a tak tylko filtry i oleje i wsztstko sprawuje sie bez zarzutu a zakladanie ze cos sie z góry zesuje..... to musiałbym sobie kupic rower hhhmmmm ale on tez moze sie zepsuc wiec pozostaja buty.... które moga sie rozkleic tzn zepsuc podchodzac w ten sposób nic nie kupisz tongue.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.