Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy to koniec termosa?

Featured Replies

Napisano

liliotom1-wymieniles juz tego termosa?Poprawiło sie?Jak

> teraz wskzówka wskazuje?Dlugo paczka szła?Bo ostatnio wysylalem

> paczke to priorytet 10dni szedl...

- Czekam i czeeeeeekam, jutro juz tydzien minie !! i nie ma termosu a w kabince chlodno !!!

Napisano

> Nissan Benki na łancuchu,diesel na pasku,silniki nie do

> zajechania,trzeba uwazac na progi i tylne nadkola bo ruda lubi

> wlazic.Znajomy mial 2 nissany i super sie tym jezdzilo.P10 2

> lata temu przy -27* rano na dotkniecie i kumpel wyciagał ludzi z

> ogrzewanych garazy bo nie mogli poodpalac.Fajne bryczki.

akumulator też był nissana? hehe.gif

Napisano

> akumulator też był nissana?

na pewno nie Bosch zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

Przy mrozach w okolicy 30* sam aku to nie wszystko co z tego jak aku bedzie mial sile by zaskoczyc lecz zakreci kilka razy i nie odpali?A tamten od trzalu pół obrotu i chodzi,szacuken, bo jak jechalem do pracy wtedy to tak piź...iło ze TIRy w czasie jazdy na drogach stawały bo albo paliwko za geste sie robiło,albo parafinka sie wytracila,poza tym kazdy ma swoje zdanie,ale jak mial stycznosc z tym sprzetem to wie co pisze.

A odnośnie termosa to JA WIEDZIAŁEM ZE TAK BĘDZIE....i dołożylem 10 i wczoraj kurwier przywiózł a w pon zamówiłem, i lezy juz w domu,dzis moze zostanie założony.

Napisano

oki - mi chodziło tylko o to, że co Bosch to gorsze gówno. W BBM'ach psuje się wszystko co ma napis Bosch - Chyba to jakaś prowolacja ze strony dojczlandów.

Napisano

> oki - mi chodziło tylko o to, że co Bosch to gorsze gówno. W BBM'ach

> psuje się wszystko co ma napis Bosch - Chyba to jakaś prowolacja

> ze strony dojczlandów.

nie tylko w BBM - generalnie BOSCH omijac szerokim lukiem - jak sie tylko da hehe.gif

Napisano
  • Autor

Termos wymieniony,znaczna poprawa,temp trzyma na 1/3 skali, za polowa zalacza sie wentylator ,ciepełkiem chucha czyli gra gitara,ale przy okazji byla Maryna podpieta pod kompa i byla kupa bledów(pewnie przez kilkakrotne odpinanie i kompletne rozładowanie aku jak padł altek)miedzy innymi blad wtrysków,przeplywki,jakies bledy elektryczne, bledy zostaly skasowane i silniczek chocdzi jak chodzil,czyli super,ale podpinalem sie pod kompa by skasowac poduche i dupa,nie mógł sie polaczyc z poducha frown.gifjest tu ktos z wawki albo okolic com ma ustrojstwo aby sie pozbyc swiecacej poduchy?

Napisano

>Termos wymieniony

- no ty juz masz wymieniony, super na mrozik, ja dzisiaj dostalem wahacze a na termostat czekam nadal a te wszystkie części ida z tego samego wojewodztwa poczta polska spisala sie do du... !!!!! a szkoda do tej pory mnie nie zawiedli ale ponad tydzien przesylka to przesada !!! jak jutro nie dostane to robie male przedstawienie na infolinii poczty !!!!!!! sciana.gif

Pozdro

Napisano

Święta idą, to nie ich wina. Trzeba było qurna o takich rzeczach wcześniej pomyśleć wink.gif Oszczędź panie na infolinii, bo pewnie i tak już mają psychikę zrytą na Boże Narodzenie.

Napisano
  • Autor

Ja sie zabezpieczylem bo wiedzialem co sie swieci i 10 dolozylem i kurwierem przyjechal... 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.