Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

citroen C3 a peugeot 206

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam pytanie odnośnie porównania dwóch samochodów a mianowicie peugeota 206 i citroena C3. Auto przeznaczone dla żony koniecznie 4/5 drzwiowe. Ze względu na charakter pracy często jeździ z klientami 80% miasto. Spodobały jej się te dwa auta. Jako że ja jestem z Kącika Opla żałuję że nie wzięła pod uwagę corsy mad.gif ale cóż jej decyzja. Proszę o pomoc na co zwrócić uwagę przy kupnie samochodu i który wybrać chodzi o rocznik od 2002 i do wydania około 20 tyś. Jakie auto będzie lepsze jaki silnik jest mniej awaryjny i najbardziej ekonomiczny. Dodam że do tej pory jeździ saxo 1.1i i jest zadowolona gdyby nie fakt że rocznik 1996 i jest to auto 3 drzwiowe to pewnie nie chciała by zmienić.

Pozdrawiam serdecznie i proszę o opinie.

Napisano

Tak na prawdę technologicznie są to bliźniacze konstrukcje zawias, napęd są takie same tylko blacha jest inna.

Napisano

> ale 206 ładniejsze

Rzecz gustu. Ale tak po prawdzie - 206 to taki unisex, za to facet w C3 wygląda imho jak ...hmm, przepraszam za wyrażenie... ciota. Zwłaszcza dla kogoś kto wie, że Citroen zaprojektował C3 jako auto szczególnie dla kobiet.

Ze stajni Cytrynek, to już lepiej faceta w C2 wpakować. smile.gif

No ale pytanie było o auto dla żony, więc kwestia się sama rozwiązała. smile.gif

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam ponownie

Chciałbym podkreślić że nie chodzi mi o wygląd zewnętrzny te dwa modele pod tym względem są ok. chodzi mi bardziej o aspekt techniczny awaryjność ekonomia itp. Jeszcze pod uwagę bierzemy toyote yaris ale pewnie o tym modelu toyoty nikt się na tym kąciku nie wypowie a może jednak cfaniaczek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.