Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceny Nissana GTR w Polsce

Featured Replies

Napisano

Ja tam moge zgłosic chęć posiadania

przejade się i potem powiem że w sumie taki sobie

zatankuje gaz i pojade do domu hehe.gif

Napisano

> Można zamawiać - odbiór marzec 2009

jest mozliwosc jazdy probnej przed zakupem? zlosnik.gif

Napisano

tak sie zastanawiam kto kupi wersje podstawowa? jak juz mam wydac ponad 300tys złotych to doloze jeszcze 16scie to wersji topowej

Napisano

Chętni najpierw poczytajcie to

Ponieważ trzeba się logować, wklejam treść posta:

Quote:

poniżej treść listu wysłanego do PGD dzisiaj, bo [kurza twarz] dosyć tego dobrego. A potem te siurki ze smutkiem piszą, że klienci nie dojrzeli do bycia wiernym marce. ach, żesz k... ich, no własne postsowiecka mać!

zaczynam się czuć jak obywatel Mozambiku, albo innej Namibii...

i zostawiam tego posta, ku przemyśleniu Tym, którzy chca kupować nowe auto w salonie, w Tym kraju właśnie...

++++++++++++++++

Panowie,

dosyć tego!

23 stycznia robiłem przegląd po 60kkm i zgłosiłem m.in. awarię tempomatu.

Oczekiwanie na części trwało ponad 3 tygodnie?

Pseudo-naprawa tempomatu odbyła się ponad dwa tygodnie temu, zaraz po wyjeździe z serwisu zgłosiłem telefonicznie (po 5 minutach), ze tempomat nie działa nadal. Obiecano mi, ze ktoś oddzwoni. Nikt nie oddzwonił, więc po 3 dniach zadzwoniłem znowu. Znowu mi obiecano, że ktoś oddzwoni. I ponownie nikt nie oddzwonił. Ot, taki przykład, ze pewnie wszyscy akurat byli na kursie z zakresu obsługi klienta. Nie wspomnę, że wcześniej (nie u Was), czekałem na wymianę reflektora ponad miesiąc.

Tempomat nadal nie działa. Nadal, pomimo zapewne Waszych modlitw. i samego Nissana pewnie. Minęło juz 11kkm. I nadal nie działa

Dzisiaj jest wtorek, 11 marca 2008. Jeśli sprawa nie zostanie załatwiona do wtorku 18 marca 2008, to zrobię Wam taki rozpierdzielnik, jakiego jeszcze nie widzieliście. Łącznie z ręcznie pisanym listem do Japonii (a jakże tłumacza już znalazłem) i prasą motoryzacyjną w Polsce, Niemczech, GB, Francji i wszędzie tam, gdzie Nissan ma największą sprzedaż. Jest szansa, że opublikują (zresztą podzwonię po znajomych). Ale, gdyby nie ... to ...

... wykupię płatne ogłoszenia w co najmniej dwóch dziennikach krajowych, w których opiszę jak Nissan, za pośrednictwem dealerów traktuje klientów, którzy kupują jedne z najdroższych w europie samochodów.

Panowie, stać mnie było na ten samochód, więc poświęcę jeszcze kilka złotych na powyższe działania!

Ciekawe, czy Nissan Wam podziękuje? Może tak, może nie.

Nie miejcie złudzeń, że Wam się upiecze. Mam serdecznie dosyć. Kiedy chcieliście mi sprzedać to auto, to mało mnie nie zabiliście swoją miłością. teraz, kiedy żądam, tego, co mi się należy, w myśl Waszej oferty, to mnie lekceważycie.

Bez jakichkolwiek już wyrazów szacunku

K.... K....

ps

Chciałbym rozwiać plotki, które byc może Was zwiodły na manowce milczenia, jakoby samochody marki Nissan same się naprawiają. NIE!! NIE ROBIĄ TEGO!!

ps2 Serwis zza wielkiej szyby i szacunek dla marki

Chętnie podzielę się dodatkowo uwagami na temat pracy serwisantów. Tej pracy, którą widać, przez te wielkie tafle szyb w poczekalni serwisu. Kiedy tak ostatnio stałem i patrzyłem na przegląd mojego samochodu i patrzyłem na pracę waszych mechaników, a potem popatrzyłem na fakturę, to... zdałem sobie sprawę, że płacicie im dniówki... żenada.

Choć patrząc na to, jaki wysiłek w Was (Waszych pracownikach) wzbudza zwykła wymiana oleju, to może nie powinienem zbyt wiele oczekiwać, przy bardziej skomplikowanej naprawie?

Wszak mamy Europę równych szans. Równych szans dla tych co potrafią naprawdę i dla tych, którzy nawet łopatę popsuć potrafią.

Tak czy inaczej, po każdej wizycie u Was i tak jadę do mojego zaprzyjaźnionego mechanika, która sprawdza, czy nic nie popsuliście

Ot i NISSAN właśnie.

Nissan to Wy, Wy to Nissan. I właśnie o tym chcę napisać w liście do Japonii i prasy motoryzacyjnej. Ot, po prostu chcę opisać siermiężną rzeczywistość frajera "wbitego" w auto za ponad 140 tysięcy złotych, z dwuletnią pseudo-gwarancją.

+++++++++++++++

I potem 3 strony wątku... Na formu Nissana jest jeszcze lepszy kwiatek, ale nie pamiętam adresu...

Napisano

> Chętni najpierw poczytajcie to

z checią poczytam zlosnik.gif

jak przekleisz bo trza sie logowac chaja.gifgrinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.