Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tani castrol magnatec z allegro

Featured Replies

Napisano

ten olej jest prosto z niemiec sprzedaje go moj kolega takze bezpiecznie waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> ten olej jest prosto z niemiec sprzedaje go moj kolega takze

> bezpiecznie

Czy możesz podać link do aukcji lub nick kolegi?

Pozdrawiam

Napisano

> Czy możesz podać link do aukcji lub nick kolegi?

> Pozdrawiam

link przecierz sam podawales w pierwszym poscie jego zona/dziewczyna sprzedaje te predukty ze swojego konta on po nie jezdzi do raichu moge polecic te produkty sa w 100 % oryginalne zadne zlewki tak jak w polsce

Napisano
  • Autor

> link przecierz sam podawales w pierwszym poscie jego zona/dziewczyna

> sprzedaje te predukty ze swojego konta on po nie jezdzi do

> raichu moge polecic te produkty sa w 100 % oryginalne zadne

> zlewki tak jak w polsce

Dzięki. A może ktroś jeszcze potwierdzi jakość tych produktów?

Napisano

Ja jedynie moge dodac ze castrol to shit i nie polecam. Jak juz to kup oryginalny olej GM( ostatnio kupowalem na allegro) i dodasm ze ciszej chodzi silnik- nawet kobitka zauwazyla.

Napisano

> Ja jedynie moge dodac ze castrol to shit i nie polecam. Jak juz to

> kup oryginalny olej GM( ostatnio kupowalem na allegro) i dodasm

> ze ciszej chodzi silnik- nawet kobitka zauwazyla.

Oj nie zgodę się z kolegą nono.gif Ja miałem GM olej i jak zalałem Magnatec diesel to kultura pracy silnika znacznie się poprawiła. Dodam, że w obydwu przypadkach był to półsyntetyk. Więc zależy to chyba od silnika i subiektywnych odczuć, chyba też waytogo.gif Ale nie neguję oleju GM choć ostatnio pojawiło się troszkę negatywnych opinii o nim. Ale przy następnej wymianie ponownie zaleję castrola ok.gif

pozdro

Napisano

> Dzięki. A może ktroś jeszcze potwierdzi jakość tych produktów?

Ja kupuje od goscia z wrocławia ma aukcje na alegro polecam nika niepamietam ale firma miesci sie na ul.Opolskiej

Napisano

> Ja jedynie moge dodac ze castrol to shit i nie polecam. Jak juz to

> kup oryginalny olej GM( ostatnio kupowalem na allegro) i dodasm

> ze ciszej chodzi silnik- nawet kobitka zauwazyla.

a ja juz nim nie zaleje silnika...w minusowych temperaturach po przejechaniu 5000 km od wymiany zawory graly az...niemilo.

Napisano

> a ja juz nim nie zaleje silnika...w minusowych temperaturach po

> przejechaniu 5000 km od wymiany zawory graly az...niemilo.

którym, bo wesolpaw w jednym poście pisze o dwóch? idea.gif

Napisano
  • Autor

> Czy ktoś jeździ, albo jeżdził na oleju zakupionym na allegro np.

> http://www.allegro.pl/item327533379_olej_castrol_magnatec_diesel_10w_40_5l_.html

> . Cena kusząca, ale czy to jest napewno dobry olej? Proszę o

> posty.

Zakupiłem ten olej, przesyłka dotarła na miejsce po 2 dniach od zamówienia. Bańka z naklejkami i plombami - wygląda lepiej od oryginału. !!! Przywieszki w komplecie i pocztówki na konkurs - do wygrania koszulki i inne gadżety na Euro 2008. Zaleje nim silnik za jakieś 2 tygodnie. Napisze jakie efekty. A tym razem ide na 20.GIF bo dałem za 5 l 91 PLN z transportem to zostało mi w kieszeni jakieś 100 zl.

Pozdrawiam kolos7

Napisano

> Zakupiłem ten olej, przesyłka dotarła na miejsce po 2 dniach od

> zamówienia. Bańka z naklejkami i plombami - wygląda lepiej od

> oryginału. !!! Przywieszki w komplecie i pocztówki na konkurs -

> do wygrania koszulki i inne gadżety na Euro 2008. Zaleje nim

> silnik za jakieś 2 tygodnie. Napisze jakie efekty. A tym razem

> ide na bo dałem za 5 l 91 PLN z transportem to zostało mi w

> kieszeni jakieś 100 zl.

> Pozdrawiam kolos7

Na pewno będziesz zadowolony Castrol magnatec to dobry olej (sam go używam) waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> Na pewno będziesz zadowolony Castrol magnatec to dobry olej (sam go

> używam)

A kolega zakupił olej Castrol na Allegro?

Jeśli tak to prosze o post. Czy faktycznie te tanie oleje z Allegro są bezpiecznymi i pełnowartościowymi produktami?

Napisano

> A kolega zakupił olej Castrol na Allegro?

> Jeśli tak to prosze o post. Czy faktycznie te tanie oleje z Allegro

> są bezpiecznymi i pełnowartościowymi produktami?

Ja kupuję w zaprzyjaźnionym sklepie ale i tak drożej niż te z allegro. Podobno (znajomy tak mi mówił), że w niemczech te oleje w hurtowych cenach są znacznie tańsze, więc myślę, że będzie ok

Napisano

Od 7 lat tj. od nowości auta jeżdżę na Magnatecu 5W-40 kupowanym na allegro i nie zauważyłem niczego złego co by mogło dziać się z silnikiem . Po kilkudziesięciu tys. km zaglądałem do silnika od strony miski olejowej i od DIS-a , nagarów nie stwierdziłem , powierzchnie metalowe miały jednolity złotawy kolor . Popychacze nie stukają .

Co do niższych cen olejów na allegro można zadać inaczej to pytanie: dlaczego w sprzedaży detalicznej w PL są tak drogie??? sick.gif

I jeszcze jedna rzecz żeby wszystko było jasne : baza olejowa Magnateca należy do t.zw. III grupy baz olejowych , do niedawna klasyfikowanych do grupy baz mineralnych ze względu na sposób produkcji przy zachowanych parametrach bazy syntetycznej (grupa IV i V)idea.gif

Napisano

Ech. Co ja bede pisal. Castrol nie spelnia wymagan narzuconych przez opla a opel ma niestety bardzo wysokie wymagania co do oleju tylko jeszcze jedna firma ma podobne wymogi- porshe. nawet VW nie jest tak wymagajacy. Mozecie mi wierzyc ze olej oplowski jest bardzo dobry- zreszta zobaczcie jak sprzedaja te castrole w marketachi jedne z tanszych sa bynajmniej te 15W40. Leca juz tylko na opini. Kolega rozbieral silnik po konkretnym przebiegu zalewany castrolem i oplowskim i mobila i tylko na castrolu byl strasznie zasyfiony( Wszystkie czesci wewnatrz silnika byly pokryte taka skorupa ciemno-brazowa) Robcie jak uwazacie. Kiedys tez myslalem ze czastrol to super marka- magnatec i te ich filmy olejowe- kazda marka to ma, mobil1 shell, motul itp. Mialem wcesniejsze auto zalewane przez pierwszego wlasciciela mobilem1 a ja przeszedlem na shella i bylo okej. Jaksie skusilem na castrola to wyszlo potem przy rozbiorce- byulem w delikatnym szoku. Mialem meganke 7 lat wiec wiele rzeczy w niej wymienialem i rozbieralem jak UPG i wiele innych rzeczy. W asterce taz zalalem raz castrolem i juz nigdy tego nie zrobie.

• 4 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.