Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SAXOfon

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie sasiadów wink.gif

Wczesniej pytalem o Puga 106 i dosc starego. W koncu po ogledzinach kilku egzemplarzy - wybor padl na Cytryne Saxo z roku 1997, silnik 1.1, wspomaganie kierownicy, elekt. szyby, lakierowane zderzaki. W sumie klamka juz praktycznie zapadla - jutro jade odebrac autko. Zonie sie podoba, mechanicznie tez raczej nie jest najgorzej - mam nadzieję, ze bedzie dobrze sie sprawowal.

Mam tylko pytanie - bo podejrzewam, ze tylna belka niedlugo do roboty - (cena jest OK, wiec mozna ja naprawic wink.gif) - polecicie jakis dobry warsztat - najlepiej w woj. mazowieckim, ktory zregeneruje belke??

Napisano
  • Autor

No wiec SAX jest juz u nas - kupowalem dla zony, bez zony, ale jest OK - podoba sie zlosnik.gif

Poniewaz nie znam tego autka jeszcze - licze na Wasza pomoc:

1. podswietlenie regulacji nawiewów - jest fabrycznie czy nie? u mnie nie swieci, wiec moze trzeba jakies zarowki wymienic

2. mam c.z. w tym autku, ale jest tylko sterowany z klucza - czy takie sterowniki z allegro beda sie nadawaly, by zrobic c.z. z pilota? czym ten fabryczny c.z. jest wysterowany - masą czy plusem? i gdzie szukac jakiegos modułu tego zamka, by podpiac pod niego sterowanie z pilota?

I teraz wrazenia z pierwszych jazd:

- prowadzi sie swietnie - zawieszenie nie wybite, nic nie stuka, nie skrzypi (nawet plastiki wewnatrz sa ciche), tylna belka okazala sie jednak jeszcze w pelni sprawna

- ogrzewanie ten samochodzik ma po prostu rewelacyjne!!, swiatla tez daja rade ok.gif

- silnik mnie pozytywnie zaskoczyl - jest dynamiczny jak na pojemnosc godna kosiarki wink.gif

Generalnie - autko sie podoba ok.gif

280645469-saxo.jpg

post-6413-14352492591385_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Gratki Szkoda, ze nie 16v

nie ma takiej potrzeby...miala byc wersja eko, ale to nawet w miare jedzie grinser006.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

> No wiec SAX jest juz u nas - kupowalem dla zony, bez zony, ale jest

> OK - podoba sie

> Poniewaz nie znam tego autka jeszcze - licze na Wasza pomoc:

> 1. podswietlenie regulacji nawiewów - jest fabrycznie czy nie? u mnie

> nie swieci, wiec moze trzeba jakies zarowki wymienic

>

spobuj popukac palcem w okolicach suwaków-powinno wrócic podświetlenie hehe.gif słabe połaczenia we wtyczkach elektrycznych to domena saxo... icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> spobuj popukac palcem w okolicach suwaków-powinno wrócic

> podświetlenie słabe połaczenia we wtyczkach elektrycznych to

> domena saxo...

dzieki, ale temat juz dawno opanowany - wymienilem zarowke podswietlenia i jest ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.