Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam dość tandety - potrzebuje coś z Bluetooth

Featured Replies

Napisano

Po niemiłej przygodzie z firmą Blaupunkt i radiem Hamburg MP57 jestem zmuszony kupić coś dobrego co będzie miało Bluetooth, nie interesują mnie funkcje USB czy AUX chcę tylko dobre radio z BT i najlepiej coś z trójki Pioneer, Alpine, Clarion w cenie około 1000 PLN. Użytkownicy praktycy proszę o pomoc w wyborze.

Napisano

> Po niemiłej przygodzie z firmą Blaupunkt i radiem Hamburg MP57 jestem

> zmuszony kupić coś dobrego co będzie miało Bluetooth, nie

> interesują mnie funkcje USB czy AUX chcę tylko dobre radio z BT

> i najlepiej coś z trójki Pioneer, Alpine, Clarion w cenie około

> 1000 PLN. Użytkownicy praktycy proszę o pomoc w wyborze.

a z ciekawości ...ten bluetooth w blaupunkcie to miał feler....ponieważ??? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> a z ciekawości ...ten bluetooth w blaupunkcie to miał

> feler....ponieważ???

BT działa w tym radiu bardzo dobrze ale reszta już nie, płytki czytało jak chciało, zanikał wyświetlacz i w końcu się zepsuło i poszło na gwarancję (nie działały 4 klawisze oraz regulacja głośności) do tego radio grało słabo w porównaniu z moim poprzednim Pioneerem a jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia- tandeta i tyle.

Napisano

> BT działa w tym radiu bardzo dobrze ale reszta już nie, płytki

> czytało jak chciało, zanikał wyświetlacz i w końcu się zepsuło i

> poszło na gwarancję (nie działały 4 klawisze oraz regulacja

> głośności) do tego radio grało słabo w porównaniu z moim

> poprzednim Pioneerem a jakość wykonania pozostawia wiele do

> życzenia- tandeta i tyle.

hm...u mnie seattle mp74 spisuje sie rewelacyjnie...mam dołożony blaupunkt bluetooth interface i jest miodzio....

do jakości nie moge sie doczepić...alu panle , wszystko solidne jak należy..no-może jeden feler - długo czyta po starcie płytki z MP3....ale da sie przeżyć 893goodvibes.gif

mysle nad bremenem mp76...ale troche kasy brakuje crazy.gif

Napisano
  • Autor

Ja już firmie Blaupunkt podziękuje, miałem radio pół roku i tyle nerwów straciłem że choćby to radio kosztowało 200 PLN to bym go nie kupił sick.gif

Napisano

Ja mam Blaupunkta Modena RD 148 już od wielu lat.Jest po kilkunastu upadkach,bo nadal wyciągam go z auta(dorobiona kieszeń) i nie zamienię go na inne do momentu kiedy faktycznie powie pa,pa.

Napisano
  • Autor

Może chcesz ode mnie kupić Blaupunkta? ma tylko 6 miesięcy stan wizualny super bez rys, radio ma BT, AUX, USB wyświetlacz graficzny - bajka! chcesz? tylko będzie może za tydzień bo jest na razie w serwisie w Warszawie.

Napisano

sajmon mowi... CLARION 788 i....wedle zyczenia do 1000zl i ma BT jeszcze jakies pytania?

Napisano
  • Autor

> sajmon mowi... CLARION 788 i....wedle zyczenia do 1000zl i ma BT

> jeszcze jakies pytania?

Na allegro znalazłem 1 szt i kosztuje 1350 PLN yikes.gif gdzie takie są za 1000 ? hmm.gif no i nie widzę żeby miało to radio BT, pisze jedynie że może współpracować z adapterem BT?

Napisano

za tysiaka sie da rade ale masz racje niema bT moj blad ale ten ma PIONEER DEH-P85BT

Napisano
  • Autor

> ale ten ma PIONEER DEH-P85BT

Ale do 1000 nie ma bata aby kupić...

Napisano

> Ale do 1000 nie ma bata aby kupić...

jest bat tylko niechce sie sie szukac bo gdybys wykazal odrobiny checi to znalazlbys to albo to a fakt iz twoje lenistwo az przeraza to niepodam linku do tego P85BT za 1020zl

Napisano
  • Autor

> jest bat tylko niechce sie sie szukac bo gdybys wykazal odrobiny

> checi to znalazlbys to albo to a fakt iz twoje lenistwo az

> przeraza to niepodam linku do tego P85BT za 1020zl

Dalej nie widzę żeby coś co podajesz kosztowało do 1000 PLN cfaniaczek.gif dodaj sobie jeszcze koszt przesyłki! a najważniejsze to to że żaden z tych Pioneerów nie ma gwarancji polskiego dystrybutora - dziękuje za takie radio.

Napisano

> Dalej nie widzę żeby coś co podajesz kosztowało do 1000 PLN dodaj

> sobie jeszcze koszt przesyłki! a najważniejsze to to że żaden z

> tych Pioneerów nie ma gwarancji polskiego dystrybutora -

> dziękuje za takie radio.

PIONEER DEH-600BT

PIONEER DEH-700BT

Napisano
  • Autor

> PIONEER DEH-600BT

Myślałem o tym sprzęcie właśnie, wygląd mi pasuje ma BT, szkoda że wyświetlacz zwykły za taką cenę tongue.gif no ale cóż za firmę się płaci i teraz tylko pytanie jak gra nowy pionek, a najlepiej ten model? ma ktoś?

Napisano

kupujac radio za 1000zl to chyba niema olbrzymiego znaczenia czy doplacisz jeszcze do niego 40zl porownojac do tego tysiaka te 40zl to sa grosze,chyba ze jestes z tych ludzi co sobie mowia xxxx zl i nicholery ani grosza wicej jednak z takim podejsciem mozesz wtopic kase w bloto.a co do gwarancji to zanim napisze sie posta najlepiej odrazu okreslic jakie sa twoje wymagania-unieknie sie wtedy niepotrzebnych wiadomosci i bajzlu na forum.pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> CLARION FB289RBT

O kurcze fajny design ale CD nie ma tongue.gif

Napisano

> O kurcze fajny design ale CD nie ma

I jak zakupił coś ????

Napisano
  • Autor

> I jak zakupił coś ????

Czekam, aż Hamburg wróci z serwisu angryfire.gif na razie nie ma go 9 dni roboczych więc teoretycznie do końca tygodnia powinien przyjechać. Ciekaw jestem czy będzie naprawiany czy dadzą nową sztukę hmm.gif Jak dotrze to jest już kupiec no i wtedy będę musiał coś zanabyć zlosnik.gif. Pochwale się jak coś zakupię.

Napisano

kurde swojego blau tez jutro wysylam.....bo chyba cos sie z laserem podzialo oslabiony.gif a pol roku bylem zadowolony z radyjka 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Dalej nie widzę żeby coś co podajesz kosztowało do 1000 PLN dodaj

> sobie jeszcze koszt przesyłki! a najważniejsze to to że żaden z

> tych Pioneerów nie ma gwarancji polskiego dystrybutora -

> dziękuje za takie radio.

jezeli nie zalezy Ci na USB i zmianie podswietlenia wyswietlacza to polecam pioneera 600bt

osobiscie posiadam 700bt i uwazam ze warto kupic to radio, gra rewelacyjnie

a rozwazalem tez zakup blaupunkta hamburg mp68

po wielu konsultacjach w roznych sklepach odradzono mi tego mp68

w kazdym badz razie polecam ktorys z tych modeli pioneera 600bt vs 700bt cool.gif

Napisano

> kurde swojego blau tez jutro wysylam.....bo chyba cos sie z laserem

> podzialo a pol roku bylem zadowolony z radyjka

Chyba faktycznie czasy, kiedy Blaupunkt robił radia "nie do zarżnięcia" już minęły. Cóż, kiedy porówna się ceny tych "wiecznych" modeli z obecnymi trudno się dziwić...

Na szczęście mam właśnie takiego dinozaura i gdy czytam Wasze posty to przechodzi mi ochota na zmiany... zlosnik.gif

P.S. Który model Ci się zbiesił?

Napisano
  • Autor

> w kazdym badz razie polecam ktorys z tych modeli pioneera 600bt vs 700bt

Kurcze fajny ten Pionek 600bt i chyba się na niego skuszę, no szkoda że nie ma USB ale cóż... co do Blaupunkta to nie wiem co się porobiło z tą firmą sick.gif ale jak widać ceny odzwierciedlają jakość no.gif

Napisano

w sumie usterka nie jest jeszcze "rozpoznana" ale ja obstawiam ze cos z laserem bo zaczelo mi szumiec podczas czytania plyt,przewijania piosenek i ogolnie na plytach(niezaleznie czy oryginaly czy CD-R) jak sie cicho slucha slychac szum.... na tunerze czy przez wejscie AUX cichutko. Radio to Blaupunkt London mp 37 wiec nie za drogi model....ale gdybym teraz mial do wydania 360 zeta to bym bral Clariona DXZ379RMP

Napisano
  • Autor

> zaczelo mi szumiec podczas czytania

> plyt,przewijania piosenek i ogolnie na plytach(niezaleznie czy

> oryginaly czy CD-R) jak sie cicho slucha slychac szum.... na

> tunerze czy przez wejscie AUX cichutko.

Dokładnie miałem to samo, słucham sobie radia - przyciszam a tam taki właśnie szum, wyjmuję płytkę a ona cała gorąca, wkładam płytkę i napis CD-ERROR i tak w kółko.

Napisano

to ciekawe jaka diagnoze postawia...jak bedziesz mial juz je z powrotem to daj znac czy cos zdzialali ;-) pozdro

Napisano

Ja też wyleczyłem się z blaupunkta, miałem prędzej pionka i wydawało mi się, że zmieniam na lepsze frown.gif Zmieniam z powrotem, ale teraz chyba skuszę się na alpinke smile.gif

Napisano
  • Autor

LUDZIE TRZYMAJCIE MNIE BO ZARAZ EKSPLODUJE angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif Właśnie przyszło pismo z serwisu i stwierdzono pęknięcie płytki w panelu, a więc usterki mechanicznej spowodowanej przez użytkownika oraz kosztorys naprawy 171 PLN + 35 PLN za przesyłkę!!! angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif oraz dodatkowy wariant utylizacji tego sprzętu u nich w firmie!!! angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif normalnie załamać się idzie, panel nie ma nawet ryski, a oni mi wmawiają że rzucałem panelem! nienawidzę tej firmy! mam już dosyć! czemu skusiłem się na to radio beksa.gif macie jakiś pomysł co z tym zrobić bo nie uśmiecha mi się dopłacanie kolejnej kasy do tego syfu beksa.gif jestem załamany pad.gif

Napisano

no chyba zart sick.gifsick.gifsick.gif i to jest ta ich gwarancja?? shocked.gif a czego wina byly szumy wq nich ??

eidt: moj wlasnie zostal zabrany przez goscia z UPS ....

Napisano

> ... drive.gif ... <

Ja bym ci polecił coś wybrac z poineer

sam używam od 3 lat i jestem zadowolony

Napisano

o dziwo moje radyjko juz dzisiaj do mnie wrocilo ....zadowolony pobieglem do autka wlaczam radyjko ale niestety nie moze byc pieknie do konca, poniewaz szumy jak byly na CD tak sa piesc.gifno.gif

Nie napisali nawet co wq nich bylo przyczyna tylko przyslai radio i kartke "Badanie satysfakcji konsumenta" Chyba smieszni sa

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Nie chciało mi się wcześniej pisać o tym cholernym radiu które wróciło do mnie z serwisu (musiałem zabulić 170 PLN angryfire.gif) ale dzisiaj miarka się przebrała. Wchodzę do auta załączam radio, a tu na wyświetlaczu jedne linie świecą jaśniej, a drugie ciemniej jednym słowem kaszanka na wyświetlaczu angryfire.gif Normalnie nie mam już siły! niecały miesiąc po naprawie radio znowu padło! sick.gif co za cholerny syf z tego Blaupunkta! ręce mi opadły sick.gif nic tylko spalić tą firmę bokser.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.