Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Katalog części zamiennych.

Featured Replies

Napisano

Dobry!

Czy ktoś ma taki katalog i mógłby mi powiedzieć czy warto to kupić? Co najważniejsze, czy znajdę tam wykaz części co dzięwiećsetki?

280847342-katalog.jpg

Chodzi mi po głowie kompletna wymiana hamulców z tyłu i zastanawiam się jakie części można kupić.

P.S. Jeśli ktoś ma i wie, że nie warto tego kupować, to prośba o wykaz części zamiennych do tylnych hamulcy. Dziękuję.

post-80771-14352493870354_thumb.jpg

Napisano

osobiście to szkoda kasy, są firmy (np. inter cars), które mają wszystkie katalogi. mówisz co chcesz kupić to przedstawia Ci dwie wersje org. i zamiennik.

Napisano

> osobiście to szkoda kasy, są firmy (np. inter cars), które mają

> wszystkie katalogi. mówisz co chcesz kupić to przedstawia Ci

> dwie wersje org. i zamiennik.

http://sklep.intercars.com.pl

Napisano

Bastek, osobiście przetestowałem kupno części z katalogu i wydaje i się, że szkoda kasy na katalog. Ja 2x wymieniałem sprzęgło bo za każdym razem katalog pokazywał coś innego. Ostatecznie spasowało Valeo z 1,4.

A hamulce do przodu to miałem akurat trafione za 1 razem więc w Twoim przypadku powinno być podobnie. Przód i tył to raczej standard (ale to opinia laika).

Napisano

Jak masz uno wyprodukowane po 96 to mozesz sobie kupic,bo w tym katalogu starszych ni ma

Napisano
  • Autor

nie wiem co mi się tak ubzdurało na ten katalog. w sklepie jak kupuję, to zawsze gość musi mi szukać tego co potrzebuję- to tak nieprofesjonalnie wygląda blush.gif a poza tym jak do tej pory odnajdywało się wszystko, czego np nie ma w książkach napraw, bo to moje cholerstwo A.D. 2000 to taka hybryda, do której musiałbym mieć książkę napraw do uno i do seja biglaugh.gif

ale co tam, przecież mi się nic nie psuje, to po co mi taki katalog grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.