Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki aku do agenta?

Featured Replies

Napisano

Jako,że moja centra powiedziała 30.GIF po 3 latach, szukam czegoś w zamian w przystępnej cenie. Centra daje d..y, albo ja mam pecha( drugi agent i znów problem z centrą). Co byście polecili? Czy może się skusić na jakiś wynalazek z marketu?

Napisano

bierz centre + z marketu wytrzymuja rok czasem 2lata centra u mnie wytrzymała 5lat

Napisano
  • Autor

Do centry mam coraz mniejsze zaufanie. W poprzednim agencie centra padła przy pierwszym mrozie. Teraz w innym wytrzymała 3 lata.

Napisano

> Jako,że moja centra powiedziała po 3 latach, szukam czegoś w zamian

> w przystępnej cenie. Centra daje d..y, albo ja mam pecha( drugi

> agent i znów problem z centrą). Co byście polecili? Czy może się

> skusić na jakiś wynalazek z marketu?

To jakiś dziwny akumulator musiałeś kupić, ja od fabryki dostałem Centre to 8 lat mi wytrzymała, kupiłem znowu Centre i mam ją od 2002r. aż do dziś, nawet przy tych gigantycznych mrozach w 2005r. palił mi bez problemu. Tylko raz doładowywałem prostownikiem właśnie w tym mroźnym okresie. A tak to nie sprawia mi ten akuś żadnego problemu. Jak się okazuje, co polskie, wcale nie musi być takie złe. 270635636-JUMP2.gif

Napisano

Moja centra hula od maja '01

Jako następny w razie co, brałbym tylko i wyłącznie centrę.

Nigdy jej nie musiałem doładowywać. Nawet teraz po ponad pół roku stania przez zimę, kręcił bez zająknięcia dobrych kilkadziesiąt sekund ok.gif

Napisano

ja kupiłem najtańszy jaki był w kerfie - Jenox zeby.GIF mam go 1,5 roku i ani razu się nie rozładował, a zdarzało się że auto stało po 3 tygodnie bez odpalania, więc póki co nie widzę sensu kupowania drogiego aku smile.gif

Napisano

Centry nie radze crazy.gif jak juz to dobry jest Bosch Silver mam w agencie i jest ok ok.gif

Napisano
  • Autor

> Centry nie radze jak juz to dobry jest Bosch Silver mam w agencie i

> jest ok

Bosch nie cieszy się dobrą opinią.

Napisano

Pierwsza Centra wytrzymała 4 lata, druga którą mam do dzisiaj 6 lat i dalej działa. Z tym że w zimie jeżdżę codziennie - nie wiem co by było gdybym zostawił samochód na dłużej. Tak więc polecam zwykłą CENTRĘ

Napisano

> Bosch nie cieszy się dobrą opinią.

ja używam boscha i poleciłbym go bo jest bez obsługowy i działa bez zarzutu (odpukać) już 3lata a nie wiem ile go miał poprzedni właściciel.

z tym że ja z kolei też mogłem trafić na jakiś wyjątkowy model.

Napisano

ZAP sa dobre

Napisano

Centra jak i Bosch ma swoich zwolennikow ja jestem za boschem bo miałem centre i wiem ze juz jej nie kupie.

Napisano

> Do centry mam coraz mniejsze zaufanie. W poprzednim agencie centra

> padła przy pierwszym mrozie. Teraz w innym wytrzymała 3 lata.

Napewno wina aku ?

Może ładowanie szwankowało ? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Napewno wina aku ?

> Może ładowanie szwankowało ?

Ładowanie ok.Padła jedna cela. Gęstość elektrolitu "0"

Napisano

no to i ja sie wtrące smile.gif

na początek cos o boschu smile.gif te co są w hipermarketach to jest kicha, trzeba patrzeć ile gwiazdek mają. Te co są auchanie i tesco są to mają 3 gwiazdki dopiero te z 4 i 5 są dobre.

co do akumulatorów "bez obsługowych" nie oznacza to że one są bez obsługowe, one są robiona na ogniwach bez obsługowych ale jak wam padnie regulator i przyjdzie np 18v to i tak będziecie musieli dolać wody, w centrach sie jeszcze da bo mozna taką klapke oderwać i dolać ale np w bosch silver już nie bo klapeczka jest zaklejona.

co do rozładowywania sie acu jak autko stoi długi czas to wszystko zależy w jakim stanie jest instalacja elektryczna w samochodzie. np. w starych malcach zostawisz autko na 4 dni i kicha nie odpalisz trzeba zrobić sobie odłączanie acu smile.gif mnie maluszek stoi nawet po miesiącu bez odpalania i zapala za 1 szlagiem zeby.GIF

no i polecam centre + smile.gif zwykła centra jest o wiele słabsza

Napisano

Moja centra padla po 8 latach i dziwie sie ze dopiero teraz a nie jak byla zima. Jezeli zmienialbym to na centre.

Napisano
  • Autor

Czy ktoś może coś wie o akumulatorze VIPER na licencji Varty.

Napisano

Z tego co wiem to Varta tez jest dobra ok.gif

Napisano

> Czy ktoś może coś wie o akumulatorze VIPER na licencji Varty.

jak coś jest robione na licencji to jest kicha smile.gif

przykład akumulatory BASIC robione na licencji Centry a czysty badziew a to ze cana niższa ciągnie klientów, ale czy ma to sens dać 20 zł mniej a po 2 latach znow wymieniać acu ?

Napisano
  • Autor

> jak coś jest robione na licencji to jest kicha

> przykład akumulatory BASIC robione na licencji Centry a czysty

> badziew a to ze cana niższa ciągnie klientów, ale czy ma to sens

> dać 20 zł mniej a po 2 latach znow wymieniać acu ?

40 zł mniej, a centra i tak wytrzyma 3 lata. Kosztuje 160 zł,a centra 200

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.