Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xsara picasso

Featured Replies

Napisano

jak w temaciku, powozi ktoś takim autkiem? Mojej żonie bardzo sie spodobał... jam jest też zauroczony tym autkiem. Powiedzcie koledzy na co zwrócić szczególną uwagę? jaki motor brać pod uwagę hdi czy jakąś bęzynę 1.8 ? Ma to auto jakies typowe usterki, za wszelkie info 20.GIF. Aha na auto mam ciut ponad 20 klocków.

Napisano

> jak w temaciku, powozi ktoś takim autkiem? Mojej żonie bardzo sie

> spodobał... jam jest też zauroczony tym autkiem. Powiedzcie

> koledzy na co zwrócić szczególną uwagę? jaki motor brać pod

> uwagę hdi czy jakąś bęzynę 1.8 ? Ma to auto jakies typowe

> usterki, za wszelkie info . Aha na auto mam ciut ponad 20

> klocków.

poszukac na tym kaciku w archiwum o ile sie da smile.gif bylo sporo a propos PICASSO ... posty miedzy innymi moje i kolegi Lukaszeczka, ktory mial zstrzezenia co do jakosci wykonania...

ogolnie autko niezawodne zawieszenie tylne jak w Berlingo/Partner o silnikach HDI mozesz poczytac nawet w biezacych watkach...a 1.8 benzyna montowany w roznych odmianach w wiekszosci modeli aut PSA...

pozdr.

M.

Napisano

> jak w temaciku, powozi ktoś takim autkiem? Mojej żonie bardzo sie

> spodobał... jam jest też zauroczony tym autkiem. Powiedzcie

> koledzy na co zwrócić szczególną uwagę? jaki motor brać pod

> uwagę hdi czy jakąś bęzynę 1.8 ? Ma to auto jakies typowe

> usterki, za wszelkie info . Aha na auto mam ciut ponad 20

> klocków.

benzyna 1.8 co do paliwa - to przed awarią sondy lambda spalanie po miescie 11,6. Po awarii nawet 14,4. Po usunieciu usterki nie jezdzilem jeszcze po miescie wiec sie nie wypowiem.

Na trasie nad morze 670 km średnie spalanie 6,7 litra. Prędkosci podrózne wahały sie w okolicy 100 km/h.

Wracajac do Krakowa spalanie 7,1. Ale predkosci wieksze do 120-130 km/h miejscami. Nie jestem wariatem i wioze cala rodzine wiec nie szaleje. Sam na obwodnicy leciutko 160 km/h pojechalem.

Co do usterek to auto mam od lutego, 2003 r. od pierwszego wlasciciela. Zrobilem jakies 7-8 kkm i jak narazie sypnela sie sonda lambda przed katalizatorem. Wiem ze w przeciagu najblizszych 15 kkm czekaja mnie jeszcze tarcze i klocki.

Pojemne i wielkie. Wszystkie bambetle praktycznie upchnalem w bagazniku - dwie duze torby podrozne, wózek dziecięcy, łóżeczko turystyczne, zabawki do piachu, itp itd.

W środku MASA miejsca. Zarówno z przodu jak i z tyłu. Podłoga w tylnej części płaska w związku z tym osoba na środkowym fotelu jest "pełnoprawna".

szukaj wersji z klimatronikiem - wygodna sprawa. Chłodzony schowek jest średnio potrzebny, ale jako dość pojemny sporo tam możesz upchac.

A tak to wogole nawet znośnie jezdzi. smile.gif

Napisano

fajna bryka..ja mam z silnikiem 1,6 benzyna 100 km i pali w miesci 7,5 l beny w trasie 5,5 litra beny...troche mułowaty silnik ale sie przywyczaiłem...poza tym auto ladne i wygodne...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.