Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pojeżdżawka w Słomczynie?

Featured Replies

Napisano

Czy istnieje możliwość, żeby urządzić sobie małe pojeżdżenie na torze w Słomczynie? Albo własnym samochodem, albo czymś wypożyczonym na miejscu. Do kogo się trzeba zgłosić? Jakie są koszty? Jak to wygląda w ogóle?

Interesuję mnie dwie opcje:

- takie zupełnie prywatne pojeżdżenie,

- zorganizowanie impresski na kilkanaście osób, każda z nich parę kółek by chciała sobie zrobić.

Da radę? niewiem.gif

Napisano

Heheh... wlasnie dzisiaj zalozylem temat czy jest ktos chetny pojezdzic na torze poznanskim - narazie badam rynek. Najlepiej jakbys na warszawskim kaciku zapytal - tam chyba znajdziesz najwiecej zainteresowanych.

Tor w slomczynie tez dzisiaj rozkminialem. Mysle, ze jak najbardziej da sie rade cos takiego zorganizowac - wrecz na stronie chyba jest oferta, ze mozna wypozyczonymi pojezdzic.

Probuj dalej szczescia tutaj;

http://rally.rsc.pl/Rzemieslnik_web/tekst.php?id=127

I jak cos bedziesz wiedzial, to BARDZO prosilbym o kontakt i info co sie udalo zalatwic, koszta itd. Najlepiej na PW, bo dosc rzadko tu zagladam...

Pozdr

EDYT

Poszperalem troszke po tej stronce i widze, ze wrecz Tor Słomczyn sam organizwuje "Pojeżdżawki".

http://www.rallycross.pl/Rzemieslnik_web/index.php?news=080701181445

Zadzwon po prostu i sie spytaj kiedy nastepna. Cenowo w porownaniu do Poznania BARDZO atrakcyjnie, no ale oni to sami organizuja, wiec nie maja narzutu takiego jak gdyby ktos chcial wynajac tor.

Napisano
  • Autor

Na torze w Słomczynie pojeżdżawki są organizowane dość często, tylko musisz przyjechać swoim samochodem... i to najlepiej takim który wytrzyma Słomczyn zlosnik.gif

Napisano

> Czy istnieje możliwość, żeby urządzić sobie małe pojeżdżenie na torze

> w Słomczynie? Albo własnym samochodem, albo czymś wypożyczonym

> na miejscu. Do kogo się trzeba zgłosić? Jakie są koszty? Jak to

> wygląda w ogóle?

> Interesuję mnie dwie opcje:

> - takie zupełnie prywatne pojeżdżenie,

> - zorganizowanie impresski na kilkanaście osób, każda z nich parę

> kółek by chciała sobie zrobić.

> Da radę?

AUTOMOBILKLUB RZEMIEŚLNIK ich się spytaj , a ja spytam się w moim "cechu blacharzy i lakierników" czy to ta sama organizacja waytogo.gif

Napisano

jasne że się da, ostatni zlot Lada Klub Polska był tam organizowany, jeździło z nami nawet rallycrossowe Porsche 911 i półplastikowa Samara o jakiejś szatańskiej mocy która go odchodziła na prostej biglaugh.gif

Napisano

> jeździło z nami nawet rallycrossowe Porsche 911 i półplastikowa

> Samara o jakiejś szatańskiej mocy która go odchodziła na prostej

Samara kolegi Stanka jest niemożliwa. hehe.gif

Co do pojeżdżawek, tgrzeba dzwonić do klubu i ich meczyć ( im więcej osób będzie dzwoniło tym większe prawdopodobieństwo, że zorganizują pojeżdżawkę. )

Tylko trzeba się śpieszyć bo z wiadomych mi informacji na MERC we Wrześniu mają zmieniać szuter i później mogą nie chcieć zorganizować pojeżdżawki.

Jest teraz prawie miesiąc do nastepnych zawodów na Słomce więc może się uda waytogo.gif

Napisano

Właśnie jestem w trakcie dowiadywania się, jest duża szansa że się uda zlosnik.gif

Świerzo zbudowane E30 lub E36 IS odpowiadało by ?

Jak by co zapraszam na priv.

Pzdr 20.GIF

Napisano

Musisz probowac, dzwonic i ich męczyć.. jeśłi wyrównają tor i przygotują go na zawody MPRC albo ME to nie ma szansy, ewentualnie po zawodach, przed raczej nikła szansa.. choć myśle ze to tez jest kwestia ceny wynajęcia obiektu..

Na pojeżdzawke zazwyczaj przyjeżdza kilkanaście/kilkadzieiąt samochodów, cena nie jest wygórowana, a najeździc sie można..

Wiec musisz dzwonic i pytac...

Jak cos to ja sie pisze na pojeżdzenie..:D byle nie 30.sierpia

Napisano

> Jak cos to ja sie pisze na pojeżdzenie..:D byle nie 30.sierpia

30-31 są MPRC tak więc termin zajęty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.