Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kilka koników więcej ratuje d...

Featured Replies

Napisano

Jechałem sobie dzisiaj, tak lajtowo ok.60km/h dosyć równą szutrówką przez las, raptem zobaczyłem jak pędzi w moim kierunku najeżone bydle, złowrogo szczekając!

Byl to sporych rozmiarów owczarek niemecki i na pewno nie mial dobrych zamiarów.

Czasami zdarzało mi się, że jakiś wioskowy kundel podbiegal ze szczekaniem ale nigdy takie bydle i tak zajadłe, że goniło mnie kilkadziesiąt metrow! yikes.gif Na szczęście 40 koników w moim Vigorku dało radę i piesek zrezygnowal.

Chwilę wcześniej wyprzedzilem jakiegoś gościa jadącego na skuterku i później sobie pomyślałem jak on sobie poradził, jeśli to bydle ciągle tam było? Trzeba przyznać, że piesek był szybki i groźny i przez moment podniósl mi ciśnienie hehe.gif

Napisano

trzeba było strzelić z wydechu zlosnik.gif

Napisano

mnie na Romecie juz dawno by zagryzl hehe.gif

Napisano
  • Autor

> mnie na Romecie juz dawno by zagryzl

To na prawdę wyglądało groźnie i strach pomyśleć co by mogło się stać gdyby w tym miejscu akurat pojawił się rowerzysta albo ktoś na motorowerze!

Napisano

Skuterek pewno był odblokowany miał sport wydech może 70tke więc spokojnie sobie dał rade grinser006.gif

Napisano

Bylo sie trzeba bronic i z but.gif go,a tak na poważnie to wiem jaka zmorą są goniące rowerzystów i motocyklistów rozwścieczone psy te male jak i te duze.

Napisano

Najgorsze jest to, ze brak nam skutecznej obrony - bo gaz czy cos innego raczej odpada

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.