Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

podswietlenie konsoli srodkowej

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich mam problem z podświetleniem konsoli od regulacji nawiewu jak mam włożone oryginalne radio to bez problemu jest podświetlane a jak tylko włożę na płyty to już zero podświetlenia. jeżdżę astro 1.6 z 95r. pozdrawiam i góry dzięki za odpowiedz drive.gif

Napisano

Rzuć okiem na fotę:

miejsce.jpg

W kółkach masz złącza żarówek. możliwe, że nowe radio przy wsuwaniu rozłącza je albo przegina powodujac rozłączenie. Wyjmij radio i zasymuluj wkładanie nowego przyginając w dół wsuwki obserwując jak zachowuje się podświetlenie.

1% to to, że nowe radio robi delikatne zwarcie (na tyle delikatne, że nie przepala się bezpiecznik) na tych wsuwkach, ale to mało prawdopodobne.

Pozdroofka

Napisano
  • Autor

nio niestety to nie to jest bo nawet jeśli orginalne radio jest na zewnątrz i nie wkładam go w kieszeń to sie świeci a tylko podłączam na płyty to już nie nie wiem co jest nie tak angryfire.gif

Napisano

W momencie podłączenia tego "na płyty" gasnie tylko podświetlenie pokręteł nawiewu czy coś jeszcze?

Pozdroofka

Napisano

> tylko to cała reszta działa bez zazutu

Zwróć uwagę na rozmiary urządzeń jakie wkładasz. Niemożliwe jest aby w radiu CD siedział chochlik i wyłączał ci podświetlanie. Na 100% problem gdzieś na złączach. Bez radia próbuj ruszać przewodami, dociskaj je, pociągaj aż znajdziesz gdzie co nie łączy.

Napisano
  • Autor

cd jest o 2 cm większe od oryginalnego bo mierzyłem a co do kabli to ja nimi ruszałem odczepiałem sprawdzałem i to samo cały czas. tylko właśnie jest tak ze pod oryginalnym radiem ma 3 wejścia a z kostki iso 2 al e w tej nie podłączonej są 4 przewody tego samego koloru wiec może w tym jest jakaś przyczyna

Napisano

> sony cdx - gt710

Nie znam dobrze tego radia, ale zobacz czy w radu nie ma przypadkiem dodatkowego kabla do podświetlania i porównaj to z iso jakie jest w oplu i czy po prostu w siebie trafiają.

Rozpiski kostek iso znajdziesz tutaj.

Popatrz i ewentualnie popraw jeśli nie trafiają w siebie. Ale jeśłi by tak było to zgasło by całe podświetlanie a nie tylko raptem 2 żarówki. Ale sprawdzić warto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.