Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No i ja tez stalem sie prawdziwym motocyklista

Featured Replies

Napisano

kiedys sobie czytalem, ze ktos kto nie mial nigdy gleby ani nie ubrudzil sie na maxa przy naprawie jednosladu nie moze zwac sie prawdziwym motocyklista, z racji, ze zlomy zawsze kupuje drugi aspekt mialem zaliczony i tylko czekalem na dzien gleby, nadszedl dzis - pierwsza gleba w zyciu zaliczona grinser006.gif

Jechalem jakies 80km/h zblizajac sie do zakretu i naszlo mnie niezdecydowanie, czy polozyc sie czy lepiej przyhamowac, no i tak nie za bardzo majac zaufanie do Rometa wybralem opcje hamowania, niestety skonczylo sie na wjechaniu na pobocze a tam na trawie juz bum grinser006.gif fajne uczucie jak czlowiek leci przed motocykl zlosnik.gif Wstaje patrze Romecik lezy, rozwalona lampa, rozwalone zegary, krzywa kierownica, cieknie paliwo, rozwalony blotnik

Wrocilem do domu na krzywej kierownicy po odkreceniu blotnika, nie chce kasy inwestowac za duzo, wiec bede wszystko kleic i dorabiac z wlokna szklanego elementy, pewnie wyjdzie kijowo ale moze cos sie jeszcze da uratowac grinser006.gif

Mozna zazdraszczac

PS. Nikt z przejezdzajacych autek sie nie zatrzymal

Napisano

Uuu, to nieprzyjemnie frown.gif

Moto to moto, a co z Toba?

> PS. Nikt z przejezdzajacych autek sie nie zatrzymal

no.gif a wczoraj juz zaczynalem miec lepsze zdanie o naszych kierowcach - padlo aku u rodzicow i ludzie naprawde chetnie pomagali, nikt nie trabil.. a tu masz.

pozdrawiam

fosfor

Napisano
  • Autor

> Uuu, to nieprzyjemnie

> Moto to moto, a co z Toba?

Lekkie zadrapanie (i rozdarte spodnie) i cos mnie troche w reke dziabie jak dlon scisne, ale ogolnie bez szwanku, Romet ma 5 gwiazdek Euro NCAP grinser006.gif

Napisano

Dobrze, że miękko lądowałeś.

Ja w czerwcu podczas hamowania połozyłem się na asfalcie przy ok 40-50km/h, trochę zabolało niestety. Straty: rozerwana kurtka, spodnie na kolanie, przytarta rękawica, sprzęt tylko, albo aż, przeszlifowany. Nie miałem najmniejszgo zadrapania ponieważ na gaciach miałem ochraniacze, a pod kurtką (turystyczną) miałem motocykowego żółwia.

Napisano

Skoro piszesz na tym kąciku to wierzę, że nadal masz jednoślada zlosnik.gif

Jak ja leżałem to wszyscy się zatrzymali, może dlatego, że zablokowałem rondo rotfl.gif

Napisano
  • Autor

> Skoro piszesz na tym kąciku to wierzę, że nadal masz jednoślada

teraz juz raczej dwuslada hehe.gif

Napisano

> teraz juz raczej dwuslada

swieca.gif

Napisano

Czuj sie rozdziewiczony grinser006.gif oby nigdy wiecej wylota z winkla grinser006.gif

Ja szlifowalem nie raz, nie dwa - na sprzetach masci jawka simsonek etc. Na "doroslym moto" jeszcze nie confused.gif

Napisano

witaj w klubie biglaugh.gif

Dobrze , zes caly ok.gif

Ja kiedys wypadlem z zakretu i wlecialem do 2m rowu

Kierownica wbila mi sie w brzuch zlosnik.gif

Lekarz mi powiedzial, ze mam 20 min zycia swieca.gif

no ale zyje zlosnik.gif

Napisano

> kiedys sobie czytalem, pierwsza gleba w zyciu zaliczona

czy gleby zaliczone za młodu na motorowerach typu KOMAR oraz OGAR 200 liczą się? jeśli tak, to limit doziemień mam wykorzystany chyba na 3 kolejne życia.... 275123014-zielony.gif no i był jeszcze przypadek nadużycia przedniego hamulca JAWY TS 350 na mokrej kostce bazaltowej...... sick.gif obrażenia wówczas doznane wykluczyły mnie z poboru do armii, pozbawiły jazdy na nartach.... sick.gif teraz staram się jeździć w miarę ostrożnie waytogo.gif

Napisano

Nie przejmuj sie nie pierwsza gleba i nie ostatnia wink.gif To ze sie nie zatrzmali to normalne...nie zatarasowales drogi 270751858-jezyk.gif Jak ja gleblem w centrum Wroclawia to powstal maly korek zeby.GIF Oczywiscie nie mialem zamiaru wstawac bo analizowalem czy zyje czy nie... Jak juz wstale mz tego asfalta to rzucilem kask w trawe, kopnalem polamany kierunkowskaz i powiedzialem ze pier****, jade do szpitala. Nadmienie iz przywaliem w autko ktore nagle wjechalo na moj pas, 8 metrow sladu hamowania i since na rekach i plecach 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.