Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odpalanie!!!

Featured Replies

Napisano

Mam taki problem z odpalaniem, a mianowicie w dniu jak odpalam np: 10 razy to 3 razy musze trzymac ten kluczyk długo i jeszcze dodac gazu, zeby odpalić, Zrana na zimnym silniku jest bez problemu zauwazam ze gozrej odpala jak silnik jest cepły i odpalam, Ktos moze mi powiedziec ze np: jezdze na PB i na LPG i dlatego tak sie dzeje, Cały czas iezdziłem na PB i to samo sie dzeje, I przyciesz zawsze autko odpala na PB wiadomo z ejak gasze na LPG i odpalam na PB to sa te 2 mieszanki i moze głupiec, ale cały czas na PB i to samo, Krokowca czysciłem, Co jeszcze mzoe byc nie tak, mzoe krokowiec jzu nei trzyma nawet czyszczenei nei pomaga (moze byc tez taki powód)

Napisano

> i odpalam na PB to sa te 2 mieszanki i moze głupiec, ale cały

> czas na PB i to samo, Krokowca czysciłem, Co jeszcze mzoe byc

> nie tak, mzoe krokowiec jzu nei trzyma nawet czyszczenei nei

> pomaga (moze byc tez taki powód)

> miałem podobny problem diagnoza do wymiany reduktor

> a dokładnie to nie trzyma gazu na tym wężu na podciśnieniu (od reduktora do kolektora ssacego) i dlatego trzeba długo kręcić aby pozbyć się gazu z kolektora i paliwa nie mieszały się

>po wymianie pali na dotyk o każdej porze dnia i nocy smile.gif

Napisano
  • Autor

No dobra tylko ja mam tez tak jak jezdze cały czas na PB tzn. gasze i zapalam, wiec napewnnie reduktor odpada a z 2 strony reduktor mam tez nowy niedawno wymieniałem:)

Napisano

> No dobra tylko ja mam tez tak jak jezdze cały czas na PB tzn. gasze i

> zapalam, wiec napewnnie reduktor odpada a z 2 strony reduktor

> mam tez nowy niedawno wymieniałem:)

Czasami cewka nie zamyka dobrze gazu. Spróbuj odpiąć przewód gazowy od mieszalnika i zaślepić otwór. Jak będzie poprawa, to przyczyna tkwi w podawaniu obu paliw jednocześnie.

Napisano

U mnie były podobne obiawy-winowajcą był-w bravie regulator ciśnienia paliwa na końcu listwy wtryskowej (padła membrana),zaś w marysi coś co jest jakby zaworem zwrotnym -ale tylko jakby bo działa troche inaczej - na powrocie paliwa z listwy (jest toto umiejscowione w takim "zgrubieniu' wewnątrz korpusu pompy paliwa, do tego jest wpinany przewód powrotu paliwa) Generalnie chodziło o niewłasciwe parametry zasilania na poczatku pracy (prawdopodobnie paliwo schodziło i dostawało sie powietrze, po odpaleniu auto jezdziło normalnie) Tyczy się silnika 1,6 przed liftem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.