Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CANCHECK w radiu firmowym.

Featured Replies

Napisano

Jeżdżę Grande od 3 dni wrażenia naprawde niezłe. Raz mi się przytrafiło coś takiego:

Wchodzę do auta, włączam radyjko, muzyczka gra a na ekranie widzę CANCHECK... Po pół minuty zgasło i pokazał się RDS. Do teraz wszystko ok. Czy to jakieś zabezpieczenie, które będzie się co jakiś czas pokazywało ??? Czytam w necie, że czasem ludziom się też wyświetla, odpalają auto jeszcze raz i jest w porządku. Przytrafiło się Wam ? Ciekawo czemu tak się dzieje...

Napisano

zdarzyło się, pomógł restart auta hehe.gif imho nie ma się czym przejmować ok.gif

Napisano
  • Autor

> zdarzyło się, pomógł restart auta imho nie ma się czym przejmować

W MKII code mi co jakiś czas nie gasło... smile.gif Czy w Grande występują podobne czasowe niespodzianki ?

Napisano

> W MKII code mi co jakiś czas nie gasło... Czy w Grande występują

> podobne czasowe niespodzianki ?

wiesz co, na razie oprócz tego canchecka na razie mi się nic nie zapala. Za to porąbało mi się coś w tylnych hamulcach, bo po rozgrzaniu zaczęły wydawać z siebie trące dźwięki biglaugh.gif Ale już ASO sobie poradziło ok.gif mam nadzieję przynajmniej hehe.gif. Natomiast podejrzewam, że jak się zrobi zimniej to spodziewam się rozwoju sytuacji, bo mam akumulator Magneti Marelli hehe.gif. A ten cancheck zapalił się jak klikałem alarmem. Po prostu radio nie chciało się włączyć, ale po wyłączeniu i włączeniu alarmu przeszło biglaugh.gif

Napisano

Akumulatory Magneti Marelli w naszych warunkach klimatycznych, to błąd montażowy Fiata. W moim MK2FL aku tej firmy powodowało cuda w działaniu elektroniki, po wymianie na Centrę problemy z elektroniką zniknęły i przez 3 lata, jak długo zamontowane jest nowe aku, nie powracają. Szkoda tylko, że ASO Fiata o tym nie wie lub nie chce wiedzieć.

Napisano
  • Autor

A ja mam Vartę , jak miałem Centrę Plus w MK II to też problemów nie było, Bartekm , jaką masz wersję i z którego roku ?

Napisano

> Bartekm , jaką masz wersję i z którego roku ?

1.4 16V Dynamic z lipca tego roku wink.gif tzn. dokładnie z połowy kwietnia z fabryki w Melfi biglaugh.gif

Napisano

miałem Marelli w PII i przez trzy lata w zimie kręcił jak umarlak, ale w sumie zawsze odpalał biglaugh.gif potem w Wigilie ledwo odpalił pozostawiając po sobie zapalone kontrolki, to go wziąłem i wymieniłem na Centrę spineyes.gif w GP spodziewam się większych "rarytasów", ale zobaczymy hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.