Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

prostownik Boscha Batmax 4

Featured Replies

Napisano

witam

kupiłem prostownik Boscha i na dole obudowy jest miejsce do włożenia bezpiecznika(ale go nie było w orginalym opakowaniu) Włożyć bezpiecznik? jak tak to jaki?(jaka liczba), czy nie potrzeba?

pozdrawiam

post-46555-14352498705126_thumb.jpg

Napisano

ja tam nie chce cie straszyć ale tego sporo wraca na gwarancje grinser006.gif

Napisano

1. Skoro jest gniazdo, to powinien w nim być bezpiecznik - w instrukcji (albo na obudowie prostownika) powinno pisać jaką ma mieć wartość.

2. Z tego co widać na fotce, to bezpiecznik ze względu na jego typ będzie chyba zabezpieczał obwód niskiego napięcia - włóż co najmniej 6 A, lecz nie większy niż 10 A.

3. Nie chcę krytykować dokonanego przez Ciebie zakupu i robić antyreklamy Boschowi, ale od pewnego czasu omijam szerokim łukiem wyroby tej firmy. Ostatnim nabytkiem był akumulator Bosch Silver, który padł w 3 miesiące po 2 letniej gwarancji. Wcześniej toczyłem ponad półroczną walkę z serwisem AGD Boscha, który regularnie co 2 tygodnia wymieniał nam czajnik bezprzewodowy tej firmy, dopiero zdecydowane pismo typu "łup go w ryja" z kopią do Rzecznika Ochrony Konsumentów załatwiło temat i zwrócili nam pieniądze. Znajomi kupili pralkę Boscha, od lipca były już 2 naprawy gwarancyjne. Może powyższe fakty to tylko zbieg okoliczności, ale na wszelki wypadek odradzam wszystkim produkty tej firmy. Dlatego kupując niedawno prostownik zdecydowałem się na polski wyrób:

281696755-Elsin.jpg

pełny automat - tester stanu naładowania akumulatora przed rozpoczęciem ładowania, automatyczne utrzymywanie napięcia ładowania zapobiegające przeładowaniu akumulatora, filtr tętnień, elektroniczne zabezpieczenie przez zwarciem i odwrotnym podłączeniem zacisków, wskaźnik stanu naładowania akumulatora w trakcie ładowania. Cena zbliżona do Boscha Battmax 4, który nie ma automatyki ładowania.

post-8372-14352498720063_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.