Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowa instalka 5,5 tys obr.i koniec

Featured Replies

Napisano

witam

zalozylem instalke na stagu 300 do omegi c 2.2 silnik i silniczek ogolnie pracuje bez wiekszych zrzutow ale jak czasami go wkrece to tak do 5,5 tys obr ok a pozniej to tak cieeeeeeeezko i pytanko czy to bedzie wina za malego redukotra- lovato - czy raczej szukac w czym innym problemu ??

Napisano

> ogolnie pracuje bez wiekszych zrzutow ale jak czasami go wkrece > to tak do 5,5 tys obr ok a pozniej to tak cieeeeeeeezko

Moze byc tak ustawiona instalka ze odcina LPG przy tych obrotach i powinien przejsc na PB - chyba cos z regulacją LPG nie tak.

Napisano
  • Autor

jakies inne sugestie Panowie i Panie ??

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

odswiezam temat

ostatnio przed trasa do raichu podjechalem do mojego gaziarza coby zajzal odnosnie pbrotkow. No to on zwiekszyl cisnienie na reduktorze i skorygowal mapy bo w/g niego sie troche rozjechaly no i na drugi dzien pojechalem. Machnalem 1400 km w obydwie strony i dalej to samo 5,5 - 6,0 tys obr i koniec nie wkreca sie dalej dzisiaj nie zdzierzylem i puscilem sie wieczorem na ulice przelaczylem na bene i kreci az milo do 6,8 mnie wiecej czyli ok co mam podpowiedziec temu baranowi- moze byc ze za maly reduktor wstawil do 100 KW a ja mam 106 KW pad.gif

Napisano

Ja mialem podobnie na poczatku - krecil sie tylko do 4000 obr i nic wiecej -> dysze wtryskiwaczy byly za małe i zostały powiekszone

Napisano

Nio nie daje tyle gazu ile potrzeba więc albo reduktor, albo wtryski LPG albo gdzieś się przewody gazowe przypchały/ załamały

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.