Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmiany, zmiany...

Featured Replies

Napisano

Bardziej spostrzegawczy fordokącikowicze pewnie już to zauważyli, a pozostałych uświadamiam, że funkcję moderatora Kącika Forda objął właśnie Łukaszeczek. smile.gif

Gratuluję i życzę bezstresowego (taki tam żarcik zeby.GIFwink.gif ) moderowania.

Napisano

> Bardziej spostrzegawczy fordokącikowicze pewnie już to zauważyli, a

> pozostałych uświadamiam, że funkcję moderatora Kącika Forda

> objął właśnie Łukaszeczek.

> Gratuluję i życzę bezstresowego (taki tam żarcik ) moderowania.

Co poniektórzy zauważyli. zlosnik.gif Ale pasowałoby aby nowy Mod przedstawił się w osobnym wątku i przedstawił swoją ogólną politykę w zakresie naszego Kącika. ok.gif

Napisano

> Bardziej spostrzegawczy fordokącikowicze pewnie już to zauważyli, a

> pozostałych uświadamiam, że funkcję moderatora Kącika Forda

> objął właśnie Łukaszeczek.

> Gratuluję i życzę bezstresowego (taki tam żarcik ) moderowania.

Gratuluję biglaugh.gif

mam nadzieje że teraz przed banem będzie najpierw ostrzeżenie hehe.gif

Napisano

> Co poniektórzy zauważyli. Ale pasowałoby aby nowy Mod przedstawił

> się w osobnym wątku i przedstawił swoją ogólną politykę w

> zakresie naszego Kącika.

a raczej (to nic osobistego) ktos kto MA Forda zlosnik.gif

Napisano

> Co poniektórzy zauważyli.

893goodvibes.gif

> Ale pasowałoby aby nowy Mod przedstawił

> się w osobnym wątku

Hmmm, jest ktos, kto mni ejeszcze nie zna icon_eek.gif Jak sie ciesze, serio waytogo.gif

Ci co mnie nie znaja - krotka charakterystyka - od kiedy na forum, widac w profilu. Od kiedy moderuje - nie pamietam. Poki co, szmaty mam na najblizszym sercu Kaciku Emigranta, i Moto Kaciku (już nie biglaugh.gif), gdzie szerze zamordyzm 270751858-jezyk.gif. Funcke dostalem oczywiscie po znajomosci, lacznie z podwyzka 30%, komorka i ryczaltem na paliwo food.gif. Jak widac w profilu, Fordem nie jezdze, ale mam przeokrutny senstyment do mojego Focusika i nie wykluczam, ze za jakis czasu wroce do Forda 270635636-JUMP2.gif

> i przedstawił swoją ogólną politykę w zakresie naszego Kącika.

Kontynuowanie polityki prowadzonej przez obecnych M old.gif

Aha, jako, ze jest to kacik tematyczny, niestety ale SPAM/OT w nadmiarze/pyskowki/etc. beda wynagradzane adekwatnie do zasluzonej nagrody. Z mojej strony moge obiecac, ze sprobuje zrobic cos w kierunku otwarcia nowego kacika pogaduszek, ale obiecac nic nie moge. Swoja droga, jestem ciekaw zainteresowania takim kacikiem i dlatego osoby zainteresowane utworzeniem kacika forda o dup.... Matyni zapraszam na priv - jak sie uzbiera odpowiednia liczba chetnych, uderzymy dalej i bedziemy lobbowac nasze stanowisko waytogo.gif. Dlatego powiedzmy, ze do konca tygodnia prosze o privy waytogo.gif

Mam nadzieje, ze wspolpraca bedzie nam sie ukladala bez wiekszych perturbacji 20.GIF

Napisano

> Mam auto na F - liczy sie ?

najn zlosnik.gif

Napisano

> najn

Ale znasz wylicznake - Ford g...o wort, a Fiat jego brat - tak wiec rzutem na tasme - kwalifikuje sie biglaugh.gif

Napisano

> Ale znasz wylicznake - Ford g...o wort, a Fiat jego brat - tak wiec

> rzutem na tasme - kwalifikuje sie

To się nazywa skuteczny P-R hehe.gif

Napisano

> Ale znasz wylicznake - Ford g...o wort, a Fiat jego brat - tak wiec

> rzutem na tasme - kwalifikuje sie

miesiąc temu sprzedałem fiata i kupiłem forda.... w niezłe g... wdepnąłem biglaugh.gif

ps. już nic nie pisze bo zaczyna śmierdzieć banem biglaugh.gif

Napisano

no to gratulujemy nowemu moheratorowi 20.GIF

To teraz ja mam ci wysłać priva, że też chce kącik towarzystki tak? zlosnik.gif

Byloby milo waytogo.gif

Lukaszeczek

Napisano

Gratulacje claps.gif

Co do priva to musi być, czy wystarczy, że tu napisze, że jestem ZA zlosnik.gif

Napisano

> Gratulacje

waytogo.gif

> Co do priva to musi być, czy wystarczy, że tu napisze, że jestem ZA

Prosze, piszcie priv - wtedy nie musze sledzic co gdzie kto jak i o ktroej wpisal, tylko mam czarno na bialym waytogo.gif

takze Ci, co tu sie wypowiedzieli, poprosze o priv ok.gif

Napisano

> Gratulacje

> Co do priva to musi być, czy wystarczy, że tu napisze, że jestem ZA

siemano Chłopaku !!! grinser006.gif

Napisano

gratulacje.............

Napisano

Gratuluje waytogo.gif

mam nadzieje ze przed banem jakos wczesniej upomnisz i bedziesz czesciej lookal na forum niz raz na dwa tygodnie hmm.gif

Napisano

Siemka hysek zlosnik.gif poka foty z wczasów grinser006.gif

Napisano

zaczyna się biglaugh.gif

gratuluje bo jednak modowanie to nie "zaszczyt" a odpowiedzialność wink.gif więc wytrwałości

gratuluje 20.GIF

Napisano
  • Autor

Właśnie przed chwilą pożegnałem się z moderatorską szmatką. To oznaczna mniej więcej tyle, że teraz możecie jechać po mnie ile wlezie a ja nawet nie będę mógł odreagować banem, jak to zazwyczaj robiłem... wink.gifwink.gifwink.gif

A serio pisząc: po paru latach moderowania uznałem, że jako moderator "z doskoku" nie wypełniam właściwie swoich obowiązków (vide - ostatnie spamerskie historie na Kąciku Forda). Niedługo zresztą, m.in. z powodu ostatecznej przeprowadzki w rejony rodzime dla rejestracji WPI, zostanę na długo odcięty od netu, wobec czego moderowanie nie będzie miało absolutnie żadnego sensu - już teraz z braku czasu na net miało sens niewielki.

Tymczasem, korzystając z parodniowego urlopu, jeszcze trochę tutaj pobędę przed dłuższym odstawieniem od forum. wink.gif

Napisano

Pamietaj, ze ciagle mamy zalegly manual trybu serwisowego w foce do opracowania biglaugh.gif To juz prawie rok, jak sprzedalem foczke frown.gif...

Napisano

> Pamietaj, ze ciagle mamy zalegly manual trybu serwisowego w foce do

> opracowania To juz prawie rok, jak sprzedalem foczke ...

ten tryb serwisowy co wyświetla się na zegarach ?

Napisano

> ten tryb serwisowy co wyświetla się na zegarach ?

Tak. swego czasu umiescilem dosc obszerny opis bledow na forum Focusa, tam jakos zaginal, a jako, ze jest po angielsku to i nie kazdy moze z niego skorzystac. Poza tym, nie bylem pewny czy sa jakies roznice w wersji PL/ENG, pre-/FL, i tylko tomix jakos sie ze mna zgadal, wyslal fotki, ktor ialem porownac i zaczac cos plodzic. Ale jako, ze foczke sprzedalem, to do tematu nie wrocilem

Napisano

> zaczyna się

hehe.gifhehe.gif uojezu aż mi progi w eskorcie zatrzeszczały... rotfl.gif

Napisano

> Tak. swego czasu umiescilem dosc obszerny opis bledow na forum

> Focusa, tam jakos zaginal, a jako, ze jest po angielsku to i nie

> kazdy moze z niego skorzystac. Poza tym, nie bylem pewny czy sa

> jakies roznice w wersji PL/ENG, pre-/FL, i tylko tomix jakos sie

> ze mna zgadal, wyslal fotki, ktor ialem porownac i zaczac cos

> plodzic. Ale jako, ze foczke sprzedalem, to do tematu nie

> wrocilem

Z tego co pamiętam, to zaraz po Twoim poście sprawdzałem czy ten tryb działa także we Fieście Mk VI. Chyba nawet fotki wrzuciłem, jak widowiskowo wygląda, gdy wskazówki prędkościomierza i obrotomierza zamykają budzik. zlosnik.gif

Napisano

> Tak. swego czasu umiescilem dosc obszerny opis bledow na forum

> Focusa, tam jakos zaginal, a jako, ze jest po angielsku to i nie

> kazdy moze z niego skorzystac. Poza tym, nie bylem pewny czy sa

> jakies roznice w wersji PL/ENG, pre-/FL, i tylko tomix jakos sie

> ze mna zgadal, wyslal fotki, ktor ialem porownac i zaczac cos

> plodzic. Ale jako, ze foczke sprzedalem, to do tematu nie

> wrocilem

jakoś tamto forum mi średnio podpasowało. ludzie jacyś inni, średnio łapię z nimi kontakt - na spotach co innego - śląska ekipa całkiem fajna. Ale jakis podział na turystów, sympatyków, klubowiczy... eee nie dla mnie wink.gif

z resztą też tam zamieściłem manual montażu ksenonów i zero odzewu (juz o dodaniu do FAQ nawet nie mowie wink.gif )

Napisano

> uojezu aż mi progi w eskorcie zatrzeszczały...

tuk.gifbanned.gif

biglaugh.gif

Panowie, nie chodzi o zamordyzm, ale widzę, że niektórzy kręcą liczniki, nawet nie starając się troszkę zabrać głosu w dyskusji, nic, zero na temat a wręcz nakłaniający głos do dalszego super spamu crazy.gif.

A wracając do tematu - mało mam tych privów jeszcze blush.gif - pokażcie, że chcecie pogaduchowy kącik na prawdę waytogo.gif

Za wszystkie gratulacje dziękuję - dla mnie to przyjemność być tutaj - możecie wierzyć, lub nie wink.gif

Napisano

Tamto forum jest mocno specjalistyczne, i sam często wysyłałem do niego wiele osób - ale teraz jako, że ruch mamy większy, może uda się rozruszać kącik w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Stąd jeśli ktoś ma jakiś manual, coś zrobił i chce się pochwalić - dawajcie na priv, podwiesimy. Jak uważacie, że jakaś dyskusja była ciekawa, ważna, etc. też wspomnnijcie, podwiesimy dla potomności. waytogo.gif

Napisano

hm... ja zauważyłem że tam są 2 typy ludzi - albo dłubią ostro, albo jeżdżą na zmiane zarówki do ASO wink.gif

Napisano

szczałeczka biglaugh.gif

Napisano

> hm... ja zauważyłem że tam są 2 typy ludzi - albo dłubią ostro, albo

> jeżdżą na zmiane zarówki do ASO

rotfl.gif

Dawaj tego manula do xenonow - podwiesimy.

Znacie jakies miejsce, gdzie mozna umiescic pliki na dlugi okres czasu? W razie co moge udostepnic kawalek miejsca na swoim serwerze, ale wolalbym tego uniknac wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.