Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup scenika 99r.

Featured Replies

Napisano

Witam poszukuję autka rodzinnego i rozglądam się za jakimś kombikiem lub vanem no i uwagę zwrócił mi scenik z 99r. już po fl. 1.6 16v wnętrze i przestrzeń bagażowa bardzo mi odpowiada ale pytanie do użytkowników o stronę techniczną bo nigdy z nim nie miałem doczynienia a głosy są różne (oczywiście ci co się wypowiadali też takim nie jeżdzili ),chodzi mi o spalanie ,awaryjność, oraz ogólnie na co zwrócić uwagę przy zakupie . Dzięki za wszelkie podpowiedzi.

Napisano

Scenik to bardzo fajny samochod. Pali w granicach 9-10/100 w miescie, zaleznie od jazdy. Z awaryjnoscia - zaleezy co kupisz. Ale czesci sa generalnie tanie, a auto niezbyt skomplikowane. Najgorsza rzecz ktora robilem przez rok posiadania Scenica (99' przed liftem) to wymiana plecionki wydechu, do ktorej mechanik musial rozkrecac zawieszenie zeby sie dostac - podobno przypadlosc tego silnika.

Przy zakupie zwroc uwage na rdze - na progach i tylnych nadkolach. Nie wiem czy po lifcie rdzewialy, przed liftem na pewno.

Napisano

Ja jeżdzę rocznikiem 99 smile.gif i jest jak najbardziej OK.

Jest to wersja przejściowa "tuż przed liftem" - czyli mam zmieniony już środek - a na zewnątrz jest I. Tu można obejrzeć wink.gif

Co prawda mam inny silnik - bo 2.0 i skrzynkę w automacie a poza tym prawie to samo co w 1,6.

1,5 roku i bez awaryjnie waytogo.gif

Co do rdzy - to nic takiego nie występuje waytogo.gif

Wygodne rodzinne wozidełko - idealne do wyjazdów na wakacje z rodzinką.

Na co zwrócić uwagę:

Tylne zawieszenie - przejedź się po dziurach i posłuchaj czy Ci wali z tyłu (obejrzyj tylną belkę)

Napisano
  • Autor

a jak jest z serwisami np. serwisowanego w warszawie sprawdzą mi na śląsku, sieć serwisowa jest połączona?

Napisano

> a jak jest z serwisami np. serwisowanego w warszawie sprawdzą mi na

> śląsku, sieć serwisowa jest połączona?

jak masz kogoś w serwisie - to po numerze nadwozia powie Ci o nim wszystko - co było robione w europie - oczywiście w serwisie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.