Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grill Astra G- jakie macie

Featured Replies

Napisano

Witam!

Zamierzam sie z zakupem "nieseryjnego" grilla do AG i przegladam google i allegro i juz brak mi inspiracji mam na oku pare, tj :

http://moto.allegro.pl/show_item.php?ite...2+wys%C5%82any.

http://moto.allegro.pl/item515654318_opel_astra_g_grill_atrapa_bez_znaczka_sport_jom.html

http://moto.allegro.pl/item518009371_grill_plus_znaczek_kamei_do_opel_astra_2.html

niewiem co mybrac zeby Asterka moja wygladala bardziej "rasowo"

moze pomozecie w inspircji i zapodacie swoje fotki nierasowych grilli, albo znalezionych w necie, bo szukam takiej jednej foteczki na ktorej grill w astrze wyglada jakby byl cofniety a maska wydaje sie taka wysunieta tak jak u BMW rekin taka niebieska asterka

Napisano

Mam ten sam jak w 3 linku.Wszystko zalezy od gustu,ale ten mi sie najbardziej podoba.

Napisano

> Mam ten sam jak w 3 linku.Wszystko zalezy od gustu,ale ten mi sie

> najbardziej podoba.

Ja tez mam taki ... już drugi zresztą. Jedna uwaga, jeżeli się będziesz na ten model decydował - nie kupuj najtańszego na Allegro, poszukaj jakiś dobrze zrobiony bo inaczej po jednej zimie będziesz wymieniał

Dobrze zrobiony = starannie pomalowany dobrej jakości farbą, która nie będzie się łuszczyć i odpryskiwać po zimie

ps: tylko ten znaczek "kamei" sobie można podarować bo to jakoś badziewnie wygląda na moje oko wink.gif

Napisano

Ja bym brał ten trzeci. Jak zmieniać to z widocznym efektem.

Napisano

> Witam!

> Zamierzam sie z zakupem "nieseryjnego" grilla do AG

A ja włożyłem od Vauxhalla i też się wyróżnia.

Napisano

Ja bym poszukał grilla Irmscher"a. Ciężko kupić ale moim zdaniem warto wink.gif

grilse9.jpg

Napisano

> Witam!

> Zamierzam sie z zakupem "nieseryjnego" grilla do AG i przegladam

> google i allegro i juz brak mi inspiracji mam na oku pare, tj :

kwestia gustu a wiadomo - o tym się nie rozmawia,

ja sam myślałem o dwóch, Irmshera - nówka w chorej cenie a używka trudna do dostania, druga opcja to oryginał z coupe - nówka w salonie koło 230zł,

brat

Napisano

ja mam u siebie taki 270751858-jezyk.gif

p1030079ad5.jpg

Napisano

Do zwykłej Astry 2 założył bym gril od wersji Coupe. Wiadomo Irmsher albo Steinmetz są genialne, zwłaszcza ten pierwszy z chromem, ale jego cena powala - ponad 700zł grinser006.gif Używki chodza po 400-500zł, ale one znikają na pniu. Za 150zł mamy gril od QP taki jak tu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc981cb7e64e8c15.html

Napisano

Wiadomo że ile osób tyle zdań wink.gif Ale moim skromnym zdaniem żeby taka przeróbka przyniosła jakiś pozytywny efekt to tylko Irmscher. W przeciwnym wypadku wydasz kasę na coś co będzie wyglądało jak druciarstwo założone po stłuczce... Tak więc albo oryginał (najlepiej z chromowana listewką) albo oryginał Irmscher ok.gifsmile.gif

Napisano
  • Autor

mam oryginal z hromowana listewka ale chcialbym zeby wyglad by, bardziej agresywny rasowy

Napisano

> mam oryginal z hromowana listewka ale chcialbym zeby wyglad by,

> bardziej agresywny rasowy

A co to za "hrom" yikes.gif az zdjecie musisz pokazac.

Ale ja nie o tym patrze na zdjecia wklejone przez kolegow, ciekaw jestem kiedy policja zabierze sie wkoncu za xnenonowe lampki lub przeglady beda bardziej rygorystyczne.

nawet spryskiwacze nie sa zalozone, nie mowiac pewnie i poziomowaniu. Z

Napisano

> mam oryginal z hromowana listewka ale chcialbym zeby wyglad by,

> bardziej agresywny rasowy

hmm.gif moze lepiej ferrari sobie kup jak chcesz coś rasowego 270635636-JUMP2.gif tam będzie wierzgający czarny konik wink.gif a tutaj wsadź jakiś porządny oryginał np. z OPC lub Coupe i będzie dobrze, pzdr waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.