Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uprzejmie fotodonoszę: Wrocław - SOUND OFF 2005

Featured Replies

Napisano
  • Autor

dobra, dajcie to na kącik car-audio... wink.gif

Napisano

ja mialem okazje siedziec w tym seacie,jak byl prezentowany u mnie w miescie i musze przyznac ze niezle daje czadu zlosnik.gif

pozdro

Napisano
Ja rozumiem, że to, co na fotkach, to raczej w celach prezentacyjnych, ale de facto producent pokazuje też, że ma jak najbardziej praktyczne zastosowanie. Co mnie zadziwia, to to, że faktycznie coś takiego po drogach jeździ... Zdarza się, że na światłach zatrzymuje się taki pseudomeloman i ryk, który dochodzi z jego samochodu - pomimo zamkniętych szyb w moim i jego aucie - zagłusza radio, które słucham w moim samochodzie. Nie wydaje mi się, by normalny człowiek był w stanie bez szwanku dla organu słuchu znieść takie natężenie decybeli, pytam się zatem - po co z auta robić dyskotekę? Bo o tak oczywistym aspekcie, jak niemożność usłyszenia pojazdu uprzywilejowanego, nie wspominam... screwy.gif
Napisano

jaki aparat ? cool.gif

Napisano
  • Autor

> jaki aparat ?

Olympus C-770 palacz.gif

Napisano

fajne fotki waytogo.gif

a ogólnie moim zdaniem lipa, gdzie nie pojechac i którą telewizje nie włączyć pokazywane sa te same auta: niepraktyczne zajmujące pół auta zabudowy, które usiłuja jakoś zagrać, ale najczęscie jest to przerost formy nad treścią. Może jestem dziwny, ale jak dla mnie sztuka zabudowy polega na tym, aby jak najmniej umniejszyć funkcjonalnośc auta (a czasmi ją podnieść) przy jednoczesnym wydobyciu jak najlepszego brzmienia niewiem.gif

Napisano

Zgadzam sie w 100%. wszędzie te same democary, pisma, tvnturbo (gdzie juz wogole pokazuja przebieg prac nad democarem, korzystniejsze byloby pokazanie jak naglasniaja zwykly samochod, przeciez nikt nie bedzie montował ilku subwooerów po sam dach) itp. a nie pokazuja zadnych samochodow z jakas sensowna zabudową. Jedyna prezentacja jaka mi sie naprawde podobała to nowy garbus F1 status. Powinna być jakaś kategoria zawodów na jak najsprytniejszą zabudowę, ukrycie wzmacniaczy ale z mozliwie szybkim dojsciem do regulacji i zeby jak najmniej ograniczać funkcjonalnośc auta.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.