Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zaworek

Featured Replies

Napisano

Witajcie.Mam mały problemik ponieważ wczoraj po wymianie nagrzewnicy w Bravo wziełem się za odpowietrzanie i przy odkręconym zaworku na wężu zabardzo auto przygazowałem i zgubiłem :/

Zastąpiłem go narazie śrubą ale bo jest zastępcze rozwiązanie a w eperze tej części nie mogę znaleźć.

Jest ktoś bardziej obeznany w eperze by mi podać nr katalogowy?

Pozdrawiem i dzięki z góry

Napisano
  • Autor

Chyba tylko, bo przegrzebałem epera jeszcze raz i są razem z weżem prawdopodobnie tylko... :/

Napisano

hehe ja też kiedyś przy odpowietrzaniu zabardzo se pozwolilem i płyn poleciał nawet na dach......... rotfl.gif

Napisano

> Chyba tylko, bo przegrzebałem epera jeszcze raz i są razem z weżem

> prawdopodobnie tylko... :/

Musi co nie występuje jako częśc zamienna

Choć np korek chłodnicy ( odpowietrzający ) jako osobna częśc jest

Napisano
  • Autor

Narazie kupiłem w sklepie metalowym śrube ze 12gr. i pasuje a jak będę w jakimś sklepie to się spytam ile taka "impreza" kosztuje wink.gif

Napisano

> Narazie kupiłem w sklepie metalowym śrube ze 12gr. i pasuje a jak

> będę w jakimś sklepie to się spytam ile taka "impreza" kosztuje

a to to ??

55189931 - KOREK

Napisano

Ciężka sprawa, kidyś odpowietrzałem układ, dokręcałem jeden z zaworków i... ukręciłem frown.gif.

Szukałem na szrotach, niestety chłopaki demontując auta nie mają szacunku do węży - tną jak leci i nie patrzą, cięzko znaleźć (chyba dwie godziny przekopywałem, zanim znalazłem wężyk z zaworkiem, akurat nie ten którego szukałem.

W ASO było jeszcze zabawniej - trzech mędrców około pół godziny oglądało auto i kombinowało... w końcu wykombinowało i wyceniło cały wężyk wraz zaworkiem na ok 100 zł (z terminem oczekiwania bliżej nieokreślonym, za to zapłatą oczywiście z góry smile.gif).

W końcu zrobiłem tak: wziąłem kawałek metalowej tulejki o wymiarach zbliżonych do wymiarów wewnętrznych, wyciąłem kawałek węża wraz z zaworem i w to miejsce przy pomocy dwóch opasek wcisnąłem wspomnianą tulejkę. Odpadł jeden zaworek do odpowietrzania... ale są jeszcze dwa i wąż na aparaturze gazowej smile.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.