Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dokończenie manuala naprawy ster.pompy wtrys.Y17DT Y17DTL

Featured Replies

Napisano

Kto ma czas i pojęcie o elektryce aby dopracować moje tłumaczenie ze str. niemieckiej jak naprawić sterownik pompy wtryskowej-chodzi o dopracowanie i opisanie tego jak wyglądają konkretne połączenia w Astrze jest to opis z Corsy ale silnik taki sam i sterownik również. Proszę chętnych do pisania na maila [email protected] gdzie mogę to co do tej chwili zrobiłem powiesić aby chętni mogli to dokończyć w formie przystępnej dla naszych kątkowiczów.

Coraz częściej czytam iż użytkownicy silnika 1.7 DTI i DTL mają problemy z pompą oddają ją do naprawy koszta od 400 do 800 lub kupują na Alle drogo za 800zlociszy ewentualnie artyści naprawiają całą pompę za duże pieniążki, a faktycznie to przy kosztach rzędu 30zł części i robocizna może każdy elektryk-elektronik to naprawić. Twórca strony w Niemczech pozwolił mi na tłumaczenie prosił abym podesłał mu gotowca w naszym języku . Może to pozwolić wielu nam oszczędzić sporo kasy. Pada sterownik, a nie pompa (mechanicznie). Chroniczny brak czasu nie pozwala mi na dalszą zabawę z tym. Zapraszam smile.gif Pozdro. 20.GIF

Napisano
  • Autor

Mam w 95% skończone ale trzeba to wygładzić aktualnie to waży 9MB ze zdjęciami. Brak czasu na dopracowanie. Nikt nie ma czasu. confused.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.