Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylne głośniki 3d

Featured Replies

Napisano

Witan wszystkich

chcę wymienić głośniki tył w 3d. Wiem, że temat istniał. Sprawdziłem szukajkę i nie znalazłem żadnego manuala jak rozebrać tylne boczki. Przód tak ale nie tył. Proszę o jakąś instrukcję lub zdjęcia w których miejscach są mocowania by nie narobić za dużo szkód. Z góry dzięki. Planuję głośniki http://www.allegro.pl/item615672867_nowe_glosniki_hertz_dcx165_120w_przesylka_0_zl.html

Z góry dzięki

Napisano

Boczki to nie jest większy problem ... odkręcasz dolne mocowania pasów bezpieczeństwa, same boczki mocowane są do nadwozia "na wcisk" plastikowymi kołkami ok.gif

Większym problemem / upierdliwością jest konieczność demontażu tylnej kanapy no.gif

Manual'a nie posiadam, w sumie większych przeszkód brak ... mocowanie kanapy i pasów za pomocą widocznych śrub ok.gif

Co do samych głośników nie wiem na ile bezboleśnie przejdzie adaptacja / montaż niefirmowych ... oryginalne są w kształcie "łezki" i tak też wyprofilowany jest szkielet bocznego poszycia.

Napisano

taki mały offtopic:

wiesz, że tylne głośniki mają oryginalnie taką plastikową zaślepkę z boku? (oryginalne)

masz jakiś pomysł, jak ją "odtworzyć" w nieoryginalnych?

Napisano

Myślę, że @Rapid może być tu pomocnym ekspertem.

W/g mnie (z doświadczenia własnego audio w STILO 3D), wymiana przednich, seryjnych głośników na dobry zestaw ze zwrotnicą, zastosowanie dystansów MDF i regulacja FADER w radio - w zupełności jest OK!

Tylne głośniki są dość dobrze wytłumione i radzą sobie wystarczająco do seryjnego radyjka.

Oczywiście przy profesjonalnym audio, warto "zabrać" się również za tylne ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.