Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pęknięte sprężyny

Featured Replies

Napisano

witam..podczas wymiany czujnika ciśnienia klimatyzacji okazało się że pęknięte sprężyny przednie spokojnie zawiesiły się na osłonach i niestety kolejny wydatek...poradźcie proszę jakie i gdzie najlepiej kupić..czy można jeszcze coś zdziałać w FAP w celu obniżenia kosztów wymiany spręzyn?

pozdrowionka...

Napisano

> (...) czy można jeszcze coś zdziałać w FAP w celu obniżenia kosztów wymiany spręzyn?

Z opisu wynika, że Twój Stilak zaliczył kampanię 5044 => ciemno widzę dochodzenie roszczeń pod adresem FAP no.gif

Napisano

> Z opisu wynika, że Twój Stilak zaliczył kampanię 5044 => ciemno widzę

> dochodzenie roszczeń pod adresem FAP

Ale zaliczył chyba tylko w sensie założenia blaszek a nie wymiany pękniętych sprężyn i szansa chociaż na jakąś partycypacje w kosztach jest! ok.gif

Napisano

> czy można jeszcze coś zdziałać w FAP w

> celu obniżenia kosztów wymiany spręzyn?

Spróbuj coś zdziałać w FAP. Nic Cię to nie kosztuje przecież. Osobiście uważam, że są spore szanse partycypacji FAP w wymianie sprężyn. Pytanie tylko, czy jest sens ponownie zakładać sprężyny "fiatowskie".

Napisano

> Ale zaliczył chyba tylko w sensie założenia blaszek a nie wymiany pękniętych sprężyn i szansa chociaż na jakąś partycypacje w kosztach jest!

Ależ ja nie twierdze, że szans nie ma ... jednak będąc realistą oceniam je na ... znikome ...

Napisano

> Ależ ja nie twierdze, że szans nie ma ... jednak będąc realistą

> oceniam je na ... znikome ...

Ostatnio chyba Chudy607 meldował mi ze dostał 20% upustu ! grinser006.gif

Napisano

> Ostatnio chyba Chudy607 meldował mi ze dostał 20% upustu !

na części, czy wymianę? Zresztą co za różnica. Części na pewno można kupić taniej, a robota u "Pana Kazia" chyba nawet po zniżce FAP wyjdzie taniej zeby.GIF

Napisano

dokładnie, przy cenie wyjściowej i oczekiwaniu na decyzję; skala oszczędności kilkudziesięciu pln nie jest warta tej straty czasu.

Napisano
  • Autor

sprężyny kupione-monroe 140pln sztuka plus wymiana 90 pln za stronę...nie mam porównania ale koszt wymiany myśłałem że będzie niższy...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.