Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Małe pytanko

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam małe pytanko. Czy istnieje możliwość zakrycia miejsca gdzie znajduje się kostka z radia (np. jakąś listwą) od strony kierowcy i pasażera czy tylko pozostaje mi wena twórcza i ,,zrób to sam"?

Z góry dziękuję.

http://www.otofotki.pl/img11/pokaz.php?id=dh5557_20091013827.jpg' target="_blank">

Napisano

> Witam. Mam małe pytanko. Czy istnieje możliwość zakrycia miejsca

> gdzie znajduje się kostka z radia (np. jakąś listwą) od strony

> kierowcy i pasażera czy tylko pozostaje mi wena twórcza i ,,zrób

> to sam"?

> Z góry dziękuję.

Fabryczna raczej nie istnieje hmm.gif ja się zabieram od jakiegoś czasu, żeby wyciąć sobie odpowiadający kawałek czarnej pleksi albo plastiku, żeby kable po nogach nie latały zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> to sam"?

> Z góry dziękuję.

poszukac na szrotach kieszonki ze 126p (wersja z duzym licznikiem i polka w srodkowej konsoli)

Napisano

> poszukac na szrotach kieszonki ze 126p (wersja z duzym licznikiem i

> polka w srodkowej konsoli)

ale kolega nie potrzebuje zaślepki w miejsce radia - chce mieć i radio i porządek z kablami za radiem... biglaugh.gif

Napisano

ja przewierciłem dziurę w tunelu środkowymi wszystkie kable tam puściłem (dokładnie włożyłem jeszcze pod dywanik) a te pomiędzy tunelem a radiem (może jakieś 5cm)połączyłem w jedno i zaizolowałem taśmą czarną wink.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki! waytogo.gif Jak się ociepli balwanek.gif to coś będę tworzył z pleksi albo cos wyłapie na szrocie do przeróbki z jakiegoś wozu.

Napisano

Jak masz niską konsolę razem z ramką wokół lewarka to kable wystarczy dobrze uporządkować i podwiesić na opaskach tak że nie widać nic, nawet jak mam radio CB poniżej radia samochodowego. Jak nasz krótką konsolę to jest problem- wymienić na niską grinser006.gif

Napisano

Czyli mam rozumieć, że założenie długiej konsoli i zabudowy tunela środkowego to tylko kwestia kilku śrubek ? Jestem właśnie w trakcie kupowania Uno (czeka aż podpiszę umowę) i jest w nim ta nieszczęsna krótka konsola. Rodzice w swoim mają pełną i mi też właśnie taka by pasowała. Przy okazji jak ktoś ma zbędną czarną zabudowę tunelu to proszę o kontakt.

Napisano

> to sam"?

> Z góry dziękuję.

ja przygarnąłem wszystkie do kupy,związałem drucikiem i nic nie widać ani nic nie plącze się pod nogami ok.gif

Napisano

> Czyli mam rozumieć, że założenie długiej konsoli i zabudowy tunela

> środkowego to tylko kwestia kilku śrubek ? Jestem właśnie w

> trakcie kupowania Uno (czeka aż podpiszę umowę) i jest w nim ta

> nieszczęsna krótka konsola. Rodzice w swoim mają pełną i mi też

> właśnie taka by pasowała. Przy okazji jak ktoś ma zbędną czarną

> zabudowę tunelu to proszę o kontakt.

Tak tyle że trzeba zdemontować starą krótką konsolę a to trochę problemów (przy 2 śrubach po bokach sciana.gif), musisz dokupić konsolę niską warz z ramką wokół lewarka i mieszkiem na lewarek oraz plastikową "osłonę" pod konsolą która idzie do ściany działowej. Ja całość kupiłem na szrocie za 40zł z mieszkiem w super stanie. Mieszek zapiąłem na stary gumowy miech i oryginalną gałkę. Wymiana to 2 śruby od panelu z guzikami i zegarkiem, 4 śruby od konsoli, 6 śrub od sterowania nawiewem, przy niskiej konsoli masz jeszcze 2 śruby od łączenia konsoli z ramką koło biegów, wkręt mocujący ramkę do belki poprzecznej pod ręcznym hamulcem i 2 śruby mocujące ramke wokół lewarka z osłoną która idzie do ściany działowej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.