Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kostki żarówek H4

Featured Replies

Napisano

Dziś zauważyłem u siebie pod maską potopione kostki, do których wpina się żarówki... Powiedzcie mi czy to jest coś poważnego czy normalna usterka SC?

Pozdrawiam

Napisano

> Dziś zauważyłem u siebie pod maską potopione kostki, do których wpina

> się żarówki... Powiedzcie mi czy to jest coś poważnego czy

> normalna usterka SC?

> Pozdrawiam

Zobacz czasem czy jakiś superekstra mega hiper ksenon+100% 100W żarówek nie masz, albo jakieś chińskie, ja mam kostki od nowości i nic się z nimi nie dzieje

Napisano

> TTTM

No chyba Twój hehe.gif Z moim jest wsjo oka

Napisano
  • Autor

Mam normalne H4, nie żadne kombinowane.... Nie mam pojęcia co się stało.... Od pewnego czasu miałem kłopoty z masą żarówek, świeciło 1 długie, albo długie świeciły cały czas...

Napisano

> Mam normalne H4, nie żadne kombinowane.... Nie mam pojęcia co się

> stało.... Od pewnego czasu miałem kłopoty z masą żarówek,

> świeciło 1 długie, albo długie świeciły cały czas...

A co było powodem tych kłopotów??

Napisano

> normalna usterka SC?

> Pozdrawiam

U kumpla też potopiły się kostki od żarówek, a miał założone normalne H4 ok.gif Wymienił i po problemie, a czy to normalne to nie wiem hmm.gif Ja mam od nowości w cc i wszystko jest ok ok.gif

Napisano

> Chyba właśnie zaczęło sie topić....

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie

Napisano

więc tak te kostki w Fiatach bardzo często się topią winne są głównie żarówki bo albo sa to pseudo ksenony Chińskie albo kupowane na stacjach najtańsze jakie można .

kup sobie kostki koszt chyba 6 zł za komplet ładnie zamontuj przylutuj itp i kup jakieś w miarę dobre żarówki i będzie ok na kilka lat

Napisano

> Czyli wymienić na nowe i powinien być spokój

Na ori nowe ok.gif

Napisano

> No chyba Twój Z moim jest wsjo oka

to się ciesz, bo nie wszyscy mają się tak dobrze. Ja u mnie z tym nie mam problemu, ale kostki już były wymieniane za poprzedniego właściciela

Napisano

> No chyba Twój Z moim jest wsjo oka

nie mow hop, bo ja nigdy takich nie mialem, a mimo to kostka sie stopila. tyle, ze ja wiem dlaczego.

jeden z konektorow byl zasniedzialy, a do tego za luzny i zarowa miala slaby kontakt z tym jednym konektorem. w wyniku tego niezle sie grzala i kostka sie stopila z jednej strony.

nowa kosta w sklepie motoryzacyjnym 4zl, ale nie polecam takich, bo sa otwarte i watpie w ich trwalosc. lepiej skolowac sprawne kostki zeryjne, ktore sie otwiera. wymienic konektowy i zamknac w seryjnej kostce. ok.gif

Napisano

> normalna usterka SC?

> Pozdrawiam

norma w zamiennikach takiej białej kostce one się topią co jakiś czas byłem nawet w ASO kupić bo też mi się nadtopiła lekko jedna ale miał tylko te białe.

Suma sumarum nic poważnego wymienić i jeździć ja to robię mniej więcej raz na pół roku. ok.gif

Napisano

U mnie od 9 lat zero problemów z oryginalnymi kostkami 275123014-zielony.gif

Napisano

Problem spotykany w wielu modelach fiata. Mnie spotkał w Tipo, cc mam od 8 lat 200kkm i żadnego problemu z kostkami. Będzie kilku dostawców i od jednego są z gorszego materiału i się topią. Wymienić i zapomnieć wink.gif

Napisano

tak jak pisał Psychik, same z siebie się nie topią tylko śniedziaja, grzeją sie przez to nie miłosiernie, a potem topią, akutalnie mam wstawione seryjne z golfa2 i nie ma problemów

Napisano

moje tez sie przetopily. mialem dobre zarowki philipsa. wyminilem na ori kostki po jakims czasie to samo. jeszcze przez przetopienia wlaczaly sie po jednej stronie dlugie. wymienilem na ori kostki od VW i mam klopot z glowy smile.gif

Napisano

u mnie też stopiła się prawa strona frown.gif

Napisano

Też mi się stopiły, kupiłem kostki do malucha i już jeżdżę 5 lat, fakt faktem co jakiś czas konektory spryskuje środkiem kontakt do styków.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.