Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy przewody NGK RC-FT621 będa dobre do 1,0 gażnikj 93r ??

Featured Replies

Napisano

> Wiem, że do jednych pasuja do innych nie.

> http://www.allegro.pl/item806349874.html

> Według info z tej aukcji powinny pasowac.

Nie kupuj tego szajsu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja za nie dałem 100 zł i wyobraź sobie że podczas zakładania przewód cofał się w izolacji icon_eek.gif a jak już po miesiącu to zauważyłem ( wcześniej dostająć ku...wicy bo nagle zaczął źle palić) i zakładałem je powtórnie (praktycznie ledwie wisiały na świecach i kopułce) i przytrzymałem tą izolację to trzymały już dobrze, nawet tak dobrze że jak chciałem je zdjąć przy wymianie UPG to musiałem użyć tak dużej siły że praktycznie na wszystkich złączach rozrywało izolację i wyrywałem przewody a końcówki nadal zostały na świecach.

Słuchaj jak kupiłem uniaka to miał załozone Bosch Silicone Power i teraz ja też takie mam i są świetne a te NGK to jednorazówki i jeszcze jak przyjdzie szadź to i tak nie odpalisz bo jak można swobodnie je przesówać wizolacji jak powinny być zalane !

Ogólne masakra te kable boje_sie.gifno.gifno.gifno.gificon_eek.gificon_eek.gifyikes.gifyikes.gifyikes.gifyikes.gifyikes.gif

Napisano

Nie wypowiadam się bo nie miałem ngk w ręku.

Wtrącę tylko, że kable trzeba też odpowiednio zakładać / ściągać.

Nigdy nie ciągniemy samych kabli tylko zawsze za fajki. Przy demontażu należy troszkę obracać fajką w lewo i prawo. Wtedy łatwiej schodzi.

Ja mam Janmory i jestem zadowolony. Na benzynie chyba z każdych byłbym.

Zresztą zawsze może trafić się jakaś wadliwa seria lub podróbka.

Napisano

Bez obrazy kolego , ale nie rób ze mnie idoty!!!!!!

No przecież gdybym ciągnął za samą izolkę to bym się nie dziwił, myślisz że nie kręciłem????że nie ciągłem za fajkę?? a z resztą jak nie wierzysz to przyjedź do mnie to ci dam- jeden chyba nawet przeżył to sobie popróbujesz.

A na przyszłść to zanim napiszesz takie oszczerstwa to spójrz w profil danej osoby (żeby elektrykowi takie rzeczy pisać icon_eek.gif)

Dobranoc

Napisano

> Bez obrazy kolego , ale nie rób ze mnie idoty!!!!!!

Nie robię.

> No przecież gdybym ciągnął za samą izolkę to bym się nie dziwił,

> myślisz że nie kręciłem????że nie ciągłem za fajkę?? a z resztą

> jak nie wierzysz to przyjedź do mnie to ci dam- jeden chyba

> nawet przeżył to sobie popróbujesz.

Czy ja gdzieś napisałem, że nie wierzę?

> A na przyszłść to zanim napiszesz takie oszczerstwa to spójrz w

> profil danej osoby (żeby elektrykowi takie rzeczy pisać )

Chyba masz jakieś kompleksy. Przecież z mojej strony żadne oszczerstwo

Po prostu napisałeś tego posta przekreślając jednoznacznie markę NGK bo tobie akurat trafił się bubel.

Zdziwił mnie ten przypadek. Dlatego przyszedł mi do głowy niewłaściwy montaż.

Często ludzi piszą na temat jakieś przedmiotu szrot/złom/chała/bubel a jak się dokładnie ich podpyta co i jak to okazuję się, że sami są sobie winni. I nie mam tu na myśli Ciebie.

Napisano

> Wiem, że do jednych pasuja do innych nie.

> http://www.allegro.pl/item806349874.html

> Według info z tej aukcji powinny pasowac.

Jak piszą, że są też przeznaczone do Uniaka to kupuj smile.gif Ja mam jakieś krajowe kable WN za 50 zł i też mi silnik chodzi smile.gif Więc po co przepłacać icon_rolleyes.gif Pamiętaj: płacisz przede wszystkim za znaczek na opakowaniu a nie za wyrób icon_rolleyes.gif

Pozdrawiam ok.gif

Napisano

ja kupiłem NGK w sklepie za 80 zł pół roku temu i nie narzekam. Na starych na gazie miałem strzały a po wymianie świec i kabli na NGK problem ustąpił i od tej pory wszystko gra. odpukać mlotek.gif Janmory padły mi niedługo po zakupie i odradzam. A najlepsze to oryginały. Z oznaczeniami to bywa różnie i najlepiej podjechać do sklepu i niech stare zobaczy sprzedawca i dobierze grinser006.gif przynajmniej u mnie tak było - u mnie sprzedawca poddał się po 15 minutach przeglądania katalogów 270635636-JUMP2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.