Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaklinacz koni

Featured Replies

Napisano

Fajne podsumowanie przygotowań do obecnego sezonu F1. http://f1.pl/Artykul.82+M50be0656a00.0.html

Ciekawe, jaki będzie pierwszy wyścig 14 marca - czy rzeczywiście dadzą o sobie znać aż tak duże różnice technologiczne zespołów. Czy Reno jest słabe hmm.gif

Napisano

No ciekawe. Wydaje mi się że różnice będą i to spore a co do Renault to jestem pesymistycznie nastawiony ( choć samo szefostwo przyznało że dopiero za rok będą walczyć o mistrzostwo )i uważam że Sauber będzie szybszy zlosnik.gif

Napisano

> Czy Reno jest słabe

niestety zgadzam się z tym w 100%. Dziś ogłoszono Teamy do ostatnich testów i o Virgin nic nie wiadomo, USF1 naprawdę warto poszukać na liście osób zaginionych hehe.gif, a Campos to chyba w ogóle padł icon_rolleyes.gif

brak konsekwencji prowadzi właśnie do takich sytuacji. Gorzej, jak będą zawalidrogami w trakcie wyścigu, bo to wcale nie będzie miłe do oglądania, a niebezpieczne dla kierowców nono.gif

Co do Renault to jestem bardzo ciekawy co pokażą. Głównego konstruktora z tego co pamiętam, zatrudnili dopiero pod koniec GRUDNIA icon_eek.gifhehe.gif

A jak czytam art. w ONET, że Renault może być największą niespodzianką sezonu, to narzucają mi się trzy słowa: "tak, negatywną niespodzianką" icon_rolleyes.gif

obym się mylił niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.