Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rejestracja przyczepy bez papierów

Featured Replies

Napisano

witajcie

kupiłem używaną przyczepę dla konia, ktoś ją sprowadził z Niemiec ale nie ma do niej papierów. Cóż teraz należy zrobić aby ją zarejestrować nie posiadając żadnych dokumentów? Czy rejestracja jako SAM wchodzi w grę?

Napisano

> chyba wyłącznie jako SAM

znasz koszta takiej rejestracji bo znajomy ma rolnicza 6T ladownosci i tez by chcial zarejestrowac

Napisano

jako SAM wchodzi w grę?

jak najbardziej w zeszlym roku robilismy 2szt. przyczepki i problemow z rejestracja nie bylo zadnych ( pod warunkiem ze sprawna-glownie chodzi o swiatla )

trzeba zrobic tak: lecisz do wydzialu komunikacji powiedz ze zrobiles przyczepke i chcesz zarejestrowac-dadza ci skierowanie na badanie techniczne-do okreslonej stacji nie do 1 lepszej, dla nich do dokumentacji musisz zrobic 2 rysunki techniczne- rzut z gory i z boku ( takie mniej wiecej nawet na kartce w kratke,zeby tylko wymiary byly+ wywolane 3 zdjecia ( przod, bok, tyl ) + no i musisz z nia jechac na jakis zlom ja zwazyc i wziasc na to pokwitowanie, potem lecisz z tymi pierdolami na stacje koles na ich podstawie powypelnia wszelkie papiery, nabije numery i dorobi tabliczke znamionowa, po przegladzie do wydzialu komunikacji po dowod i tablice i wsio

( a co do samego kosztu to dokladnie nie pamietam kompletnie wylecialo mi z glowy ale cos ponad 100 przeglad+100zl dowod i tablica- w sumie nie wiecej jak 200-250zl )

Napisano

Ja płaciłem :

33,50zł za miękki dowód z próbnymi numerami,

10 zł opłata skarbowa,

255 zł badanie na stacji i nabicie numerów,

121,50 twardy dowód i stała tablica,

36 zł oc w PZU.

Przyczepa towarowa lekka. DMC 750 kg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.