Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przegląd i dokumenty

Featured Replies

Napisano

Nie pierwszy mój przegląd rej z zagazowanym czterokołowcem.

Mam wpis w dowód o posiadaniu instalacji i ważny dokument dotyczący butli. A tu podczas przeglądu mnie koleś prosi o dokument o homologacji instalacji icon_rolleyes.gif i twierdzi, że trzeba pokazać podczas przeglądu bo się przepisy zmieniły ... Coś wiecie na ten temat ?

Napisano

> przeglądu bo się przepisy zmieniły ... Coś wiecie na ten temat ?

Od 1 stycznia coś się zmieniło bo też musiałem dostarczyć ten papier .

Napisano

Upsss, ktoś zna bliższe szczegóły? Bo coś mi się zdaje, że będę miał problem. Wszelkie kwity od instalacji przepadły w mrokach historii. Duplikat świadectwa na butlę wyrwałem od jej producenta i do tej pory miałem spokój. Czyżby właśnie się skończył?

Napisano

Jedź do innego diagnosty. Papier na butle masz miec i koniec. Nadgorliwi albo niedouczeni chcą homologacje, olać go.

Napisano

> Coś wiecie na ten temat ?

Jako ze za dwa tygodnie mam przegląd a homologacji na instalcje nie dostałem z autem, to pognałem wczoraj do diagnosty przepytac go. Powiedział, ze na butle musi miec papier, a reszte sprawdza sam i homologacja, czy atest na instalację mu nie jest potrzebna.

Napisano

Robiłem przegląd tydzień temu (pierwszy raz po założeniu gazu) i oprócz

homologacji na butlę był potrzebny jeszcze jeden papier z podpisami i pieczątkami zakładu instalującego z naklejonym hologramem. Nie wiem dokładnie co z niego spisywał.

Weszło to od stycznia i jeśli dalej będę robił przeglądy na tej stacji, to nie muszę więcej tego wozić

> Jako ze za dwa tygodnie mam przegląd a homologacji na instalcje nie dostałem z autem, to pognałem

> wczoraj do diagnosty przepytac go. Powiedział, ze na butle musi miec papier, a reszte sprawdza

> sam i homologacja, czy atest na instalację mu nie jest potrzebna.

Napisano

> Weszło to od stycznia i jeśli dalej będę robił przeglądy na tej stacji, to nie muszę więcej tego wozić sam i homologacja, czy atest na instalację mu nie jest potrzebna.

A czy sprawdzali zgodność instalacji z papierami, czy tylko wpisali sobie w komputer?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.