Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy to pompa paliwa mówi papa

Featured Replies

Napisano

Problem polega na tym, że od obrotów 4,500 i więcej zapala się marchewa, auto zaczyna się dusić i stękać tongue.gif

Moje podejrzenie padło na pompkę paliwa. Czy coś oprócz tego wchodzi w grę czy wymieniać pompę hmm.gif

Napisano

> Problem polega na tym, że od obrotów 4,500 i więcej zapala się marchewa, auto zaczyna się dusić i

> stękać

> Moje podejrzenie padło na pompkę paliwa. Czy coś oprócz tego wchodzi w grę czy wymieniać pompę

Filtr paliwa ?

Napisano

> Filtr ma mniej niż rok i około 15 kkm.

To nie oznacza, ze jest ok. Rownie dobrze moze byc zabity po jednorazowym zatanowaniu syfiastego paliwa.

Napisano

> Problem polega na tym, że od obrotów 4,500 i więcej zapala się marchewa, auto zaczyna się dusić i

> stękać

jak u mnie padała pompa nie zapalała się, żadna kontrolka, reszta tak jak piszesz auto zaczynało się dusić do tego stopnia, że strach było wyprzedzać boje_sie.gif

> Moje podejrzenie padło na pompkę paliwa. Czy coś oprócz tego wchodzi w grę czy wymieniać pompę

może jakiś syf w paliwie hmm.gif

Napisano

> Filtr ma mniej niż rok i około 15 kkm.

Ale kosztuje, jeśli dobrze pamiętam, 20 - 30 PLN, więc można spróbować, usuniesz ryzyko niepotrzebnej wymiany pompy.

Napisano
  • Autor

> Ale kosztuje, jeśli dobrze pamiętam, 20 - 30 PLN, więc można spróbować, usuniesz ryzyko

> niepotrzebnej wymiany pompy.

filtr (11zł) wymieniłem, jutro jeszcze wyjmę pompę i ją obejrzę, a później się okaże czy pomogło.

Napisano

a u mnie dla odmiany dusi sie zaraz po starcie jak jest zimny, wciskam gaz a on na chwile łapie muła ale potem już jest ok, tez chciałem sprawdzić pompe i tu moje pytanie czy dostep do niej jest od wnetrza pod kanapą czy jakoś inaczej?

Napisano
  • Autor

Próby drogowe wypadły prawidłowo. Punto żyje i ma się dobrze. Dzięki wszystkim za pomoc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.