Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[1.4] poproszę o krótką instrukcję jak wyjąć BAK

Featured Replies

Napisano

wszystkie kłopoty z paliwem, które mam, z ciśnieniem paliwa, wynikają z syfu w baku. Muszę zatem wypłukać zbiornik. Podpowie ktoś jak wyjąć bak, żeby się za mocno nie namęczyć?

Napisano

> wszystkie kłopoty z paliwem, które mam, z ciśnieniem paliwa, wynikają z syfu w baku. Muszę zatem

> wypłukać zbiornik. Podpowie ktoś jak wyjąć bak, żeby się za mocno nie namęczyć?

na Kanał go ( w sensie uniaka ) i od spodu bak jest przykręcony 3 śrubami do budy, zaznaczyłem ci na obrazku gdzie szukać śrub

283576260-934208347.jpg

.

wcześniej jednak zanim baz zaczniesz wykręcać odepnij zasilanie pompy i wskaźniki poziomu paliwa,

po odkręceniu baku musisz jeszcze odczepić wąż do wlewania paliwka oraz mniejszy wężyk do odpowietrzania baku

post-74313-14352507204576_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> na Kanał go ( w sensie uniaka ) i od spodu bak jest przykręcony 3 śrubami do budy, zaznaczyłem ci

> na obrazku gdzie szukać śrub

> .

> wcześniej jednak zanim baz zaczniesz wykręcać odepnij zasilanie pompy i wskaźniki poziomu paliwa,

> po odkręceniu baku musisz jeszcze odczepić wąż do wlewania paliwka oraz mniejszy wężyk do

> odpowietrzania baku

dziękować, zatem nic wielkiego.

Muszę tylko szwagra do tego namówić, bo nie chcę, żeby mi bak spadł na głowę 270751858-jezyk.gif

Napisano

> dziękować, zatem nic wielkiego.

> Muszę tylko szwagra do tego namówić, bo nie chcę, żeby mi bak spadł na głowę

ja sie meczylem ze 3 godziny zanim udalo mi sie go zdjac...sruby trudno dostepne,obkrecaly sie ...a potem zdejmij bez uszczerbku te weze sick.gif powodzenia

Napisano
  • Autor

> ja sie meczylem ze 3 godziny zanim udalo mi sie go zdjac...sruby trudno dostepne,obkrecaly sie ...a

> potem zdejmij bez uszczerbku te weze powodzenia

tak, wiem, na szczęście węże mam zapasowe.

Śruby swoją drogą, też boję się ,że będą zardzewiałe i trzeba będzie je potraktować czymś...

Napisano

> tak, wiem, na szczęście węże mam zapasowe.

> Śruby swoją drogą, też boję się ,że będą zardzewiałe i trzeba będzie je potraktować czymś...

Trzeba jeszcze zdjąć linkę ręcznego znaczy poluzować, bo na zbiorniku jest taka jakby prowadnica. wink.gif

Napisano
  • Autor

> Trzeba jeszcze zdjąć linkę ręcznego znaczy poluzować, bo na zbiorniku jest taka jakby prowadnica.

o, to przy okazji też sobie ręczny zrobię smile.gif

Napisano

> Trzeba jeszcze zdjąć linkę ręcznego znaczy poluzować, bo na zbiorniku jest taka jakby prowadnica.

nie jestem pewien ,ale czy zbiornik od 1.4 nie jest taki sam i ma jeszcze trzy wężyki tak jak jest w zbiornikach z silnikami 1.5

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.