Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z dymieniem

Featured Replies

Napisano

Witam was mam kolejny problem w sumie nie Ja ale mój dobry Kumpel, miałem napisać do Skośnookich ale do was jako do mego rodzimego kąta 270635636-JUMP2.gif mam wieksze zaufanie bo nie raz pomogliście mi dobra rada i chwała wam za to pub2.gifpub2.gif20.GIF20.GIF chodzi konkretnie o MAZDE 323F 1.8 GT problem z zapalanem rano na zimno zapali dopiero za 3-4 razem jak zpali to kopci na niebiesko przez jakies 10 sekund, jak złapie Celcjuszy to zpala od pierwszego i nie puszcza chmury chyba że pokreci ją tak ponad 4tysie to też puszcza niebieska chmure nawet jak złapie temperature angryfire.gif i ostatnio odkryłem u niego jak silnik ma zapalony i odkreci się korek wlewu oleju to lekko schodzi z obrotów tak jak by miała zaraz zgasnąć yikes.gifyikes.gif i co to może byc icon_rolleyes.gificon_rolleyes.gificon_rolleyes.gif uszczelniacze zaworów czy może juz pierścienie do wymiany,przebieg 258tys ,czy opłaca sie to robić może lepiej niech drugiego szuka swieca.gif . POMÓŻCIE niewiem.gifniewiem.gifniewiem.gifniewiem.gif

Napisano

> Witam was mam kolejny problem w sumie nie Ja ale mój dobry Kumpel, miałem napisać do Skośnookich

> ale do was jako do mego rodzimego kąta mam wieksze zaufanie bo nie raz pomogliście mi dobra

> rada i chwała wam za to chodzi konkretnie o MAZDE 323F 1.8 GT problem z zapalanem rano na

> zimno zapali dopiero za 3-4 razem jak zpali to kopci na niebiesko przez jakies 10 sekund, jak

> złapie Celcjuszy to zpala od pierwszego i nie puszcza chmury chyba że pokreci ją tak ponad

> 4tysie to też puszcza niebieska chmure nawet jak złapie temperature i ostatnio odkryłem u

> niego jak silnik ma zapalony i odkreci się korek wlewu oleju to lekko schodzi z obrotów tak

> jak by miała zaraz zgasnąć i co to może byc uszczelniacze zaworów czy może juz

> pierścienie do wymiany,przebieg 258tys ,czy opłaca sie to robić może lepiej niech drugiego

> szuka . POMÓŻCIE

jakie masz ubytki oleju?

Napisano
  • Autor

> jakie masz ubytki oleju?

okolo 0.5L- 0.8L na 1000 km zalezy czy kręci po obrotach czy nie

Napisano

> okolo 0.5L- 0.8L na 1000 km zalezy czy kręci po obrotach czy nie

Hmm z tym zapaleniem to różne rzeczy, chociażby czujnik położenia wału ale jak potem jest OKi, to pewnie kompresji nie ma i uszczelniacze zaworowe powiedziały papa.

Napisano
  • Autor

> Hmm z tym zapaleniem to różne rzeczy, chociażby czujnik położenia wału ale jak potem jest OKi, to

> pewnie kompresji nie ma i uszczelniacze zaworowe powiedziały papa.

Ale jak by kompreche miała słaba to coś mi sie wydaje że jak by rozgrzana to by nie zpalaliła za skurczybyka spineyes.gifspineyes.gif????

Napisano

Co tu się dużo rozpisywać-zużyte uszczelniacze zaworowe i pierścienie.

Napisano
  • Autor

> Co tu się dużo rozpisywać-zużyte uszczelniacze zaworowe i pierścienie.

znaczy sie kicha blada beksa.gif

Napisano

> znaczy sie kicha blada

W sensie? Do ogarnięcia,jeżeli przy rozbiórce nie wyjdą inne bonusy np.wytarte krzywki,wypalone gniazda.

Napisano
  • Autor

> W sensie? Do ogarnięcia,jeżeli przy rozbiórce nie wyjdą inne bonusy np.wytarte krzywki,wypalone

> gniazda.

Jasper słuchaj nie wiem czy sie gosciowi wogóle opłaca to robić w takim bądz razie bo ma do kupienia silnik 1.8GT niby po przebiegu 180tys. i gośc daje niby tam jakąś gwarancje i cena do negocjacji 600zeta czy cos takiego. Co byś doradził bow.gifROBIĆ czy KUPIĆ ten za sześć stówek boje_sie.gif

Napisano

Prowadnice i uszczelniacze na zaworach.

Zanim zdejmiesz głowicę zrob pomiar komprechy - moze od razu warto o pierscieniach pomyslec waytogo.gif

Napisano

> Jasper słuchaj nie wiem czy sie gosciowi wogóle opłaca to robić w takim bądz razie bo ma do

> kupienia silnik 1.8GT niby po przebiegu 180tys. i gośc daje niby tam jakąś gwarancje i cena do

> negocjacji 600zeta czy cos takiego. Co byś doradził ROBIĆ czy KUPIĆ ten za sześć stówek

Teoretycznie nie opłaca się robić,w praktyce z używanym silnikiem bywa różnie-ryzyko jest wpisane w tę zabawę ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.