Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zawieszenie sportowe do CC704

Featured Replies

Napisano

Witam! Mam prośbę możecie mi doradzić jakiej firmy są najlepsze (kompletne) zawieszenia sportowe z obniżeniem 60/40. Wiem już od nie których że MTS Technik odpada. Proszę o radę ponieważ nie znam się za bardzo. Pozdrawiam!

Napisano

> Witam! Mam prośbę możecie mi doradzić jakiej firmy są najlepsze (kompletne) zawieszenia sportowe z

> obniżeniem 60/40. Wiem już od nie których że MTS Technik odpada. Proszę o radę ponieważ nie

> znam się za bardzo. Pozdrawiam!

Kolego po co ci sportowe zawieszenie do tego auta? Niestety z tym silnikiem na zbyt wiele sportu sobie nie będziesz mógł pozwolić ,a zawias będzie się marnował. Jak chcesz żeby auto fajnie wyglądało i trochę lepiej się prowadziło zmień same sprężyny, a zaoszczędzone pieniądze wydasz na 20.GIF

Napisano

> Witam! Mam prośbę możecie mi doradzić jakiej firmy są najlepsze (kompletne) zawieszenia sportowe z

> obniżeniem 60/40. Wiem już od nie których że MTS Technik odpada. Proszę o radę ponieważ nie

kupuj pzm1 i sprezyny FK

Napisano

> Kolego po co ci sportowe zawieszenie do tego auta? Niestety z tym silnikiem na zbyt wiele sportu

moze po to zeby jakos wygladalo??

> sobie nie będziesz mógł pozwolić ,a zawias będzie się marnował.

to zawias spelnia tylko swoja funkcje w CC/SC z silnikami wiekszymi niz 1,2 8v ? hmm.gif bede musial przemyslec czy zakladac

Jak chcesz żeby auto fajnie

> wyglądało i trochę lepiej się prowadziło zmień same sprężyny, a zaoszczędzone pieniądze wydasz

> na 20.GIF

albo jak zalozy 60/40 na serie amorki to bedzie co chwile kupowac amorki bo eda sie pocily

Napisano

Zawsze moze dac 40/40 smile.gif

Napisano
  • Autor

No właśnie mi chodzi o wygląd dlatego szukam takich co mi nie padna po pół roku, rok

Napisano

> No właśnie mi chodzi o wygląd dlatego szukam takich co mi nie padna po pół roku, rok

fk 60/40 i amorki skracane i utwardzane albo pzm ale sa bardzo twarde

Napisano

ja mam w agencie pzm-1 i fk 60/40, Jakoś to wygląda i prowadzi też się nieźle zlosnik.gif

na 40/40 będzie motorówka na 100% grinser006.gif

BTW. nie rozumiem czemu do agenta nie można wsadzić lepszego zawieszenia... jak siedemseta to już się musi lusterkami podpierać w zakrętach? Bo ja teraz dużo szybciej mogę łuki pokonywać icon_rolleyes.gif

Chyba jednak wsadzę serię i kupie sobie kapelusz bo mam agenta i będę jeździł do 40 km/h po bułki biglaugh.gif

Napisano

> Tylko zwróćcie uwagę na to że dwa amory mają jakieś dziwne mocowanie na dole.

Kolego bo to tylko przykładowe zdjęcie przedmiotu , i tak kupując dostajesz pod konkretny model a nie te ze zdjęcia zlosnik.gif

Napisano

> ja mam w agencie pzm-1 i fk 60/40, Jakoś to wygląda i prowadzi też się nieźle

> na 40/40 będzie motorówka na 100%

> BTW. nie rozumiem czemu do agenta nie można wsadzić lepszego zawieszenia... jak siedemseta to już

> się musi lusterkami podpierać w zakrętach? Bo ja teraz dużo szybciej mogę łuki pokonywać

> Chyba jednak wsadzę serię i kupie sobie kapelusz bo mam agenta i będę jeździł do 40 km/h po bułki

stary masz 700 musisz sie z tym pogodzic

na tym forum 700 nie modzimy tu licza sie tylko od 1,2 8v w zwyz reszta to no.gif tak wiec musimy sie schowac do jamek i tylko czytac co o nas pisza

Napisano
  • Autor

Aha chyba że! To powiedzcie mi teraz proszę czy komplet FK jest lepszy niż MTS? Ja nie chce gleby 40/40 tylko 60/40 lub maks 70/50 tylk jak to bedzie wyglądać w tym 60/40 i 70/50

Napisano

> Aha chyba że! To powiedzcie mi teraz proszę czy komplet FK jest lepszy niż MTS? Ja nie chce gleby

> 40/40 tylko 60/40 lub maks 70/50 tylk jak to bedzie wyglądać w tym 60/40 i 70/50

siedemseta lekka tazke 70/50 tylko uwazaj na podloge:) osobiscie bym wziol 60/40 jezeli mialbym jezdzic autem na codzien

Napisano

> stary masz 700 musisz sie z tym pogodzic

> na tym forum 700 nie modzimy tu licza sie tylko od 1,2 8v w zwyz reszta to tak wiec musimy sie

> schowac do jamek i tylko czytac co o nas pisza

lol

Napisano

> No własnie troszkę trudny wybór Ale komplet FK jest ok??

amorki nie wiem nie spotaklem sie, sprezyny jak najbardziej sa ok i za dobre pieniadze

Napisano

> Aha chyba że! To powiedzcie mi teraz proszę czy komplet FK jest lepszy niż MTS? Ja nie chce gleby

> 40/40 tylko 60/40 lub maks 70/50 tylk jak to bedzie wyglądać w tym 60/40 i 70/50

FK lepsiejsze ok.gif

Napisano

> Wydaje mi sie ze jezeli sprezyny sa ok to amorki tez!

niech sie wypowie ten co na nich jezdzil..

Napisano

> FK lepsiejsze

jaaa dobre ino cena 699zeta siakos tanio, moze to jest cena netto ;|

Napisano
  • Autor

> niech sie wypowie ten co na nich jezdzil..

A ktoś jeździ? Jeździł??

Napisano

> A ktoś jeździ? Jeździł??

nie wiem wydaje mi sie ze wieksozsc ma same sprezyny bo pierwszy raz widze taki zestaw i za takie pieniadze

Napisano
  • Autor

No właśnie. Jeżeli jest ktoś lub zna kogoś co ma taki zestaw albo ma może same amory FK to proszę o info!

Napisano

z tego co kojarze kolega Sejacz jezdzil na takim zawiasie...

wiec pisz do niego,albo sie pojawi i sam powie zlosnik.gif

Napisano

tak FK jest lepsze

Napisano
  • Autor

> z tego co kojarze kolega Sejacz jezdzil na takim zawiasie...

> wiec pisz do niego,albo sie pojawi i sam powie

Namiary na kolegę nick cuś?

Napisano

> jaaa dobre ino cena 699zeta siakos tanio, moze to jest cena netto ;|

Za co konkretnie ta cena?

Napisano

Myślę że najlepszym zawiasem będzie Bilstein B6 na wąskiej sprindze z helperem w 4 tyś się zmieścisz, coś jeszcze?

Napisano

> kupuj pzm1 i sprezyny FK

Kolega pytał o najlepszy, nie o korzystny zlosnik.gif

Napisano

> za amory +sprezyny=komplet

Przód i tył? Toć to jak za darmo zlosnik.gif

Napisano

tanio tanio nawet za tanio odpisz kolego jak dostaniesz wiadomosc od sejacza!!!!jakie jest jeko zdanie i jak sie sprawuje ten komplecik

Napisano
  • Autor

Nie ma problemu na pewno dam znać ale jak na razie czekam na odpowiedź od niego. Może ktoś go zna na tyle aby poprosić go o odpisanie w tym temacie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.