Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

plecionka

Featured Replies

Napisano

Witam! Od pewnego czasu mój stilak mówiąc delikatnie pierdzi icon_rolleyes.gif, przyczyną, jak się okazało jest urwana a raczej naderwana rura wydechowa na połączeniu plecionki czyli złącza elastycznego wydechu. Pytanko do kolegów kącika - czy wymieniac całą rurę? (plecionka i rura tworzą jedną całośc), czy tylko samą plecinkę (można ją podobno wspawac ). Czy ktoś miał taki problem?

Napisano

> Czy ktoś miał taki problem?

Witaj w "klubie pierdzącej plecionki wink.gif"

Kilka tygodni temu plecionka zaczęła dość mocno sugerować, że mnie nie lubi, wcześniej były delikatne sugestie, ale na koniec powiedziała jasno, że muszę coś z nią zrobić.

Jedź do jakiegoś sensownego "tłumikarza", są na rynku uniwersalne plecionki(nie pamiętam wymiarów).

Wymiana plecionki kosztowała mnie 150zł.

Cała operacja(wycięcie i wspawanie nowej) trwała 15minut.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Za tą cenę Asmet oferuje całą rurę z plecionką do 1.2. Wprawdzie nie jest tak cicha jak oryginalna i zanim się ułoży potrafi wpadać w rezonans (przy 1500 obr na początku jęczała jak w zarzynanym poldku albo dużym fiacie hehe). Po kilku tysiącach się ułożyła albo ja się przyzwyczaiłem... Robiłem to tutaj Klik za 450 zł z wymianą - rura Asmet i tłumik końcowy Walker do 1.2. Do ściągnięcia była też rura Walkera ale trzeba było poczekać a mi się śpieszyło - co do ceny to chyba 250 czy 280 polskich złotych...

Napisano

> Za tą cenę Asmet oferuje całą rurę z plecionką

Pisałem o cenie z robocizną, śpieszyło mi się(zaczęło mocno pierdzieć w drodze na spotkanie) i nie miałem nawet nastroju na targowanie, żeby było śmieszniej nie miałem przy sobie 150zł, ale chłopaki mnie znają(po włożeniu do cc704 stabilizatora musiałem przerobić wydech, od naprężeń i drgań raz miesiącu pękał w dowolnie wybranym miejscu), więc kasę podrzuciłem następnego dnia.

> do 1.2.

Pisałem akurat o 1.6, 1.2 ma pewnie mniejszą średnicę, więc pewnie trochę taniej.

> Wprawdzie nie jest tak cicha jak oryginalna

> i zanim się ułoży potrafi wpadać w rezonans (przy 1500 obr na początku jęczała jak w

> zarzynanym poldku albo dużym fiacie hehe). Po kilku tysiącach się ułożyła albo ja się

> przyzwyczaiłem...

U mnie nic się nie układało, od początku była i jest nadal cisza smile.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

Hej! dzisiaj dokonano wymiany plecionki. Szybko,sprawnie za 140 zł. operacja trwała ok 15 min. Pozdrawiam 30.GIF

Napisano

> ja też wymieniłem, w ASO koszt 50 zł z częścią !!!!!!!

Gdzie Wy macie takie ASO zeby.GIF

Napisano

> ja też wymieniłem, w ASO koszt 50 zł z częścią !!!!!!!

No chyba żartujesz??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.