Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skrzynia biegów

Featured Replies

Napisano

Witam

Biegi wchodzą mało precyzyjnie nawet jak na uniaka (choć nie ma jeszcze tragedii). Mam wersje z jednym głównym patykiem łączącym się z sierżantem. Zauważyłem że cięgna są luźne. Odkręciłem jedno i końcówka była luźna ( chyba za luźna według mnie). Czy to może być przyczyną czy mam szukać gdzie indziej? Dwa nowe cięgna kosztują 160 zł. sciana.gif Może ktoś wie jak zregenerować te cięgna małym kosztem jeśli to ich wina??

Napisano

> Witam

> Biegi wchodzą mało precyzyjnie nawet jak na uniaka (choć nie ma jeszcze tragedii). Mam wersje z

> jednym głównym patykiem łączącym się z sierżantem. Zauważyłem że cięgna są luźne. Odkręciłem

> jedno i końcówka była luźna ( chyba za luźna według mnie). Czy to może być przyczyną czy mam

> szukać gdzie indziej? Dwa nowe cięgna kosztują 160 zł. Może ktoś wie jak zregenerować te

> cięgna małym kosztem jeśli to ich wina??

wymiana tych tulei nie pomoże? hmm.gif

alle

Napisano

> wymiana tych tulei nie pomoże?

> alle

To jest do zwei patyken cool.gif

Napisano
  • Autor

Czyli zostaje mi tylko kupno nowych??

Napisano

na poczatku sprawdz olej w skrzyni, jak malo to tez biegi ciezko wchodza

Napisano

> To jest do zwei patyken

a czy jest takie coś do eins patyk? Ja na allegro nie znalazłem, w sklepach motoryzacyjnych też nie mieli

Napisano

> a czy jest takie coś do eins patyk? Ja na allegro nie znalazłem, w sklepach motoryzacyjnych też nie

> mieli

Tak ok.gif Wszystkie skrzynie biegów z górnym wybieraniem mają jeden patyk idący nad tunelem środkowym. Poza tym chyba w 899 jest jeszcze inny mechanizm - na linki waytogo.gif

Napisano

> Tak Wszystkie skrzynie biegów z górnym wybieraniem mają jeden patyk idący nad tunelem środkowym.

> Poza tym chyba w 899 jest jeszcze inny mechanizm - na linki

Ja mam wersję z jednym patykiem. Chodzi mi o to czy są zestawy naprawcze do jednego patyka?

Napisano

> Ja mam wersję z jednym patykiem. Chodzi mi o to czy są zestawy naprawcze do jednego patyka?

najprawdopodobniej masz wyrobioną kulkę wybieraka tak jak ja! ja też szukałem i nie mogłem tego znaleźć na żadnym szrocie i w żadnym sklepie frown.gif więc spróbuję trochę nadspawać-może coś pomoże!!! sam też możesz spróbować!(zdjęcie wyrobionej części i jej umiejscowienie w załączniku).

post-137217-14352507375289_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.