Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Giulietta chyba jest jednak ładna

Featured Replies

Napisano

To tylko kolejny filmik, ale samochód wygląda nieźle. Leipiej niż na nieruchomych zdjęciach.

Napisano

> To tylko kolejny filmik, ale samochód wygląda nieźle. Leipiej niż na nieruchomych zdjęciach.

mi sie od początku podobała zlosnik.gif

Napisano

> mi sie od początku podobała

No PIĘKNOŚCI zeby.GIF

Ale trzeba przyznać że jak Alfa zrobi prezentacje samochodu do scenka opada wink.gif

Napisano

> To tylko kolejny filmik, ale samochód wygląda nieźle. Leipiej niż na nieruchomych zdjęciach.

mnie cale szczescie nie przekonuje, zwlaszcza dziwne wnetrze wink.gif

Napisano
  • Autor

> zwlaszcza dziwne wnetrze

Zdjęcia to tylko zdjęcia. Ważne jak będzie je 'czuć' w rzeczywistości.

Napisano

> mnie cale szczescie nie przekonuje, zwlaszcza dziwne wnetrze

jak to ??? właśnie wnętrze świetnie wygląda, te przełączniki - rewelacja!

O ile marnymi materiałami nie będzie zeszpecone, a raczej nie będzie skoro aluminium ma być a nie plastik na srebrno malowany jak w 156 czy części 159tek...

156tka w swoim czasie, też głównie wnętrzem kusiła. Mito mniej, ale to co ma mieć Giulietta wygląda świetnie.

Napisano

> No PIĘKNOŚCI

> Ale trzeba przyznać że jak Alfa zrobi prezentacje samochodu do scenka opada

mam mito wiec moj glos sie nie liczy zlosnik.gif

Napisano

alfy to już były ładne teraz nowa linia wraz z MiTo to no powiedzmy delikatnie odejście od pieknych sportowych aut w kierunku zabaweczek dla barbee

gdzie ten pazur z poprzednich modeli

Napisano

Co się dzieje z obecną Alfą Romeo ? Wygląda jakby została dekadę w tyle za konkurencją. Prosze, oto zwykła Astra:

2010-opel-astra-2.jpg

albo to:

j6mqu8.jpg

Zrozumiałe jest dla mnie, że kochacie swoje Alfy, ale to co proponuje ostatnio producent, to sie robi powoli włoskim VW, czyli zwykłym wozidłem dla ludu - bez polotu.

Napisano

> alfy to już były ładne teraz nowa linia wraz z MiTo to no powiedzmy delikatnie odejście od pieknych

> sportowych aut w kierunku zabaweczek dla barbee

> gdzie ten pazur z poprzednich modeli

no co ty...ma alfa pazur...poprzednie mialy i nowa seria tez ma...ladne wloskie samochody...bardzo ladne !!! a zadziorność zależna od wersji....od bieda-golasa az po gta zlosnik.gif

Napisano

Największą wadą obecnie Alfy jest to że powstaje na bazie modeli Fiata w tym sensie że staraja się jak najwięcej pozostawic z Fiata aby było tanio. Cholerni księgowi!!!

Co do wnetrza Gulietty to i tak wygląda o niebo lepiej niż w Fiacie Bravo o Lanci nie wspomne bo tam to juz praktycznie zywcem wnętrze przenieśli z Bravo co dla mnie jest lekkim nieporozumieniem.

Napisano

> Największą wadą obecnie Alfy jest to że powstaje na bazie modeli Fiata w tym sensie że staraja się

> jak najwięcej pozostawic z Fiata aby było tanio. Cholerni księgowi!!!

> Co do wnetrza Gulietty to i tak wygląda o niebo lepiej niż w Fiacie Bravo o Lanci nie wspomne bo

> tam to juz praktycznie zywcem wnętrze przenieśli z Bravo co dla mnie jest lekkim

> nieporozumieniem.

no juz nie obrazaj wnetrza Bravo, mowiac ze te w Lancii wyglada tak samo, bo nie wyglada i jest paskudne oink.gif ze zdjec i filmow w sieci wnetrze "Julki" mi sie nie podoba, wole 159tke ok.gif

Napisano

> Co się dzieje z obecną Alfą Romeo ? Wygląda jakby została dekadę w tyle za konkurencją. Prosze,

> oto zwykła Astra:

nie taka zwykla, raczej taka wszystko majaca

> albo to:

> Zrozumiałe jest dla mnie, że kochacie swoje Alfy, ale to co proponuje ostatnio producent, to sie

> robi powoli włoskim VW, czyli zwykłym wozidłem dla ludu - bez polotu.

Napisano

> Największą wadą obecnie Alfy jest to że powstaje na bazie modeli Fiata w tym sensie że staraja się

> jak najwięcej pozostawic z Fiata aby było tanio. Cholerni księgowi!!!

marka musi zarabiac zlosnik.gif

> Co do wnetrza Gulietty to i tak wygląda o niebo lepiej niż w Fiacie Bravo o Lanci nie wspomne bo

> tam to juz praktycznie zywcem wnętrze przenieśli z Bravo co dla mnie jest lekkim

> nieporozumieniem.

wnetrze delty jest inne niz w bravo zlosnik.gif

Napisano

piekna ta alfa, idealne proporcje

Napisano

> kiedy lykasz wersje qv?

jak w jtdku bedzie to zaraz biegne do salonu zlosnik.gif

Napisano

> jak w jtdku bedzie to zaraz biegne do salonu

mj II tam siedziec bedzie.. ale strasznie duza roznica w eu jest.. 2.0mj II wzgledem 1.4 170KM az 4k eu wiecej.. nie wiem czy jest juz sens tyle doplacac do wynalazkow z dpfami biglaugh.gif

Napisano

Czyżby Alfa miała nad odtwarzaczem CD gniazdo na karty SD?

Napisano

> ty sobie bierz dpfa a ja 159 w 2.4 20v łykne

i myslisz ze ten 2.4mj w 159 nie ma dpf'a? rotfl.gif

BTW - kapcie RE050A malyna serduszka.gifzlosnik.gif

Napisano

> Czyżby Alfa miała nad odtwarzaczem CD gniazdo na karty SD?

tak, na sd mapy navi sa zlosnik.gif

Napisano

> i myslisz ze ten 2.4mj w 159 nie ma dpf'a?

> BTW - kapcie RE050A malyna

mowił zlosnik.gif

na potenze nie ma mocnych palacz.gif

Napisano

> mowił

> na potenze nie ma mocnych

jest nastepca RE050A juz, tylko od 18" zaczynaja teraz biglaugh.gif

Napisano

Jest piekna serduszka.gif

Napisano

> jest nastepca RE050A juz, tylko od 18" zaczynaja teraz

i cena kosmos pewno zlosnik.gif

Napisano

> i cena kosmos pewno

Potenza S001

jeszcze ceny nie ma, ale zapewne nie bedzie niska ok.gif

ja za RE050A placilem 408zl za sztuke, jesli bys chcial cos zamawiac w tym sklepie z linka to ok.gif pelna profeska jest, DOT 0210 oponki mam ok.gifpalacz.gif

Napisano

> Potenza S001

> jeszcze ceny nie ma, ale zapewne nie bedzie niska

> ja za RE050A placilem 408zl za sztuke, jesli bys chcial cos zamawiac w tym sklepie z linka to

> pelna profeska jest, DOT 0210 oponki mam

w sumie podobna do poprzedniczki więc ten niepozorny bieznik musiał być naprawdę dobry..

dobrą cene dałes, a jak wrażenia?? pamietam ze na potenzie 45/17 był komfort jakby się na 65/15" jechało a prowadzenie na wszystkich typach nawierzchni idealne palacz.gif

Napisano

> w sumie podobna do poprzedniczki więc ten niepozorny bieznik musiał być naprawdę dobry..

RE050A bieznik tez podobny do P7 maja..

> dobrą cene dałes, a jak wrażenia?? pamietam ze na potenzie 45/17 był komfort jakby się na 65/15"

> jechało a prowadzenie na wszystkich typach nawierzchni idealne

w porownaniu do P7 to jest mega cicho, opony sa duzo bardziej komfortowe, P7 byly strasznie twarde i do tego ten dzwiek ktory zaczal sie po przekroczeniu 40tys km na kapciach.. poracha, jak przod byl zmieniony na RE050A a tyl jeszcze stal na P7 to wydawalo sie ze na przodzie kapcie sa na profilu nie 45 a 50 zeby.GIF

ogolnie teraz mam cisze, wiekszy komfort i zyskalem rant ochronny ok.gif

Napisano

a w deszczu jechał?? rewelacja przyczepność przy dużych predkosciach

by załozył 205/50 to by jeszcze wiekszy komfort był zlosnik.gif

Napisano

> a w deszczu jechał?? rewelacja przyczepność przy dużych predkosciach

jechal zlosnik.gif

> by załozył 205/50 to by jeszcze wiekszy komfort był

za prawie 550zl za sztuke to dziekuje za taka opcje biglaugh.gif

Napisano

Andrzej, nie rob scen zlosnik.gif

Po prostu inni producenci chca tez byc "sportowi" grinser006.gif

Juz Astra poprzedniej generacji miala jakies bajery utwardzajace zawieszenie cos a la DNA Alfy zlosnik.gif

Do nowej stylistyki Alfy (wytrzeszczonych oczu) trzeba sie przyzwyczaic zlosnik.gif

Napisano

> Andrzej, nie rob scen

> Po prostu inni producenci chca tez byc "sportowi"

> Juz Astra poprzedniej generacji miala jakies bajery utwardzajace zawieszenie cos a la DNA Alfy

> Do nowej stylistyki Alfy (wytrzeszczonych oczu) trzeba sie przyzwyczaic

a jak juz przy Astrze jestesmy - IV jednak nie jest taka ladna jak sie wydawalo ze bedzie wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.