Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parująca lampa...

Featured Replies

Napisano

Witam

To znowu ja, jak kupiłem stilo lampa była już troszkę zaparowana, teraz z biegiem czasu paruje mocniej, gdy wymieniałem amorki przy okazji wykręciłem ją i uszczelniłem klosz... chciałem go zdjąć ale chyba nie da rady. Niestety mimo uszczelnienia woda już w nim jest i wciąż paruje, dziś jestem zmuszony poprawić amorki wiec przy okazji wykręciłem też lampę i teraz pytanie do was, jak się pozbyć z niej wody? Jakieś sprawdzone pomysły ? A może wystarczy tylko ją otworzyć wyjąć żarówki i położyć w suchym i ciepłym miejscu żeby odparowało ?

Pozdrawiam.

Napisano

szukaj na "szukajce" jest mój opis jak to załatwic z 2003 roku i powtórzony w ubiegłym roku, sprawdzony działa 100% zadowolenia a prostszy od konstrukcji przysłowiowego "cepa"

Napisano
  • Autor

> szukaj na "szukajce" jest mój opis jak to załatwic z 2003 roku i powtórzony w ubiegłym roku,

> sprawdzony działa 100% zadowolenia a prostszy od konstrukcji przysłowiowego "cepa"

Ok znalazłem, tutaj: jakiś tekst orginały z 2003 nie znalazłem bo szukajka i spis twoich postów w profilu działa tylko do 3 lat wstecz.

Ale to co najważniejsze wiem, teraz tylko pytanie czy przed zaklejeniem tego wlotu powietrza muszę się jakoś pozbyć tej wody która już się nagromadziła w lampie czy ona sama z czasem wyjdzie ?

Pozdrawiam.

Napisano

> Ale to co najważniejsze wiem, teraz tylko pytanie czy przed zaklejeniem tego wlotu powietrza muszę

> się jakoś pozbyć tej wody która już się nagromadziła w lampie czy ona sama z czasem wyjdzie ?

Nie musisz woda sama wyschnie. W tym temacie co znalazłeś jest mój tekst. Zastosowałem się do tej rady i od tej pory mam sucho, tylko tak zaklej, aby powietrze mogło przechodzić, nie wpuszczając wody z pod kół.

Napisano

> Ok znalazłem, tutaj: jakiś tekst

dokładnie to ostrość kiepska ale widzć o co biega, musi byc osłona od rozbryzgów a jednocześnie przepływ powietrza, resztki pary same zejdą.

powodzenia

Napisano
  • Autor

> dokładnie to ostrość kiepska ale widzć o co biega, musi byc osłona od rozbryzgów a jednocześnie

> przepływ powietrza, resztki pary same zejdą.

> powodzenia

No nic gotowe, na razie nie paruje, zobaczymy co będzie dalej wink.gif Na razie wielkie dzięki 20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.