Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A6 3.0 TDI TIPTRONIC DPF - remap by Cinek

Featured Replies

Napisano

Miałem okazje dziś dłubać 3.0TDI 893goodvibes.gif 4łapy w tiptroniku. Przelot obecny auta to 197kkm. Korekcje wtrysków bardzo dobre, parametry serii również nie było zatem przeciwskazań do remapu. Auto wg papierów ma 223ps.

SERIA

Zabawa od 5tej rano i strojenie na ulicy dało finalnie:

MOD smile.gif

Niuton celowo ograniczony z racji na automat. Jeździ to bardzo przyjemnie smile.gif

Pozdro i wesołych

Napisano

> Miałem okazje dziś dłubać 3.0TDI 4łapy w tiptroniku. Przelot obecny auta to 197kkm. Korekcje

> wtrysków bardzo dobre, parametry serii również nie było zatem przeciwskazań do remapu. Auto wg

> papierów ma 223ps.

> SERIA

> Zabawa od 5tej rano i strojenie na ulicy dało finalnie:

> MOD

> Niuton celowo ograniczony z racji na automat. Jeździ to bardzo przyjemnie

> Pozdro i wesołych

Czemu ograniczony przez automat?

Miałem okazję jeździć taką samą naprawdę fajnie to lata waytogo.gif

Napisano

> Czemu ograniczony przez automat?

> Miałem okazję jeździć taką samą naprawdę fajnie to lata

Nie zrozumiales. Nitonow nie podnosil bo automat by tego nie wytrzymal. A nie ze automat jest ble wink.gif

Napisano
  • Autor

> Nie zrozumiales. Nitonow nie podnosil bo automat by tego nie wytrzymal. A nie ze automat jest ble

Dokładnie, ponad 500Nm wystarcza w zupełności. Wszelkie parametry pracy auto miało ok.gif, korekcje na wtryskach ok.gif, doładowanie itd również tak więc nie było przeciwskazań do robienia moda. Zdecydowałem się na ograniczenie momentu z racji automatu (w manualu można atakować 550-600Nm). Auto ma obecnei 197kkm przelotu.

Pozdro

Napisano

> Nie zrozumiales. Nitonow nie podnosil bo automat by tego nie wytrzymal. A nie ze automat jest ble

Dobrze zrozumiałem tylko zastanawiałem się ile ten Tiptronic wytrzymuje niutków

Napisano
  • Autor

> Dobrze zrozumiałem tylko zastanawiałem się ile ten Tiptronic wytrzymuje niutków

Jak będzie ktoś odważny to mogę spróbować na jego odpowiedzialność gdzie leży kres wytrzymałości tiptronick-a.

520Nm naprawdę wystarcza, płaski przebieg powoduje, że auto ciągnie w całym zakresie. Zauważ że przy 4krpm jest ponad 100Nm więcej niz w serii.

Pozdro

Napisano
  • Autor

> Jakie zużycie terpentyny po takim modzie???

Na serii wg zeznań właściciela paliło to od 8 - 14l przy upalaniu. Wczoraj z moich testów z gazem binarnie + hamownia miałem 13,5l

Pozdro

Napisano

A jak silnik byl w takiej idealnej formie to czemu nie trzymał serii?? bo przyrost naprawde ladny, tylko przyzwyczailem sie ze 1.9 zazwyczaj mialy jakiegos bonusa a tu brakuje do serii troche kucy

Napisano
  • Autor

> A jak silnik byl w takiej idealnej formie to czemu nie trzymał serii?? bo przyrost naprawde ladny,

> tylko przyzwyczailem sie ze 1.9 zazwyczaj mialy jakiegos bonusa a tu brakuje do serii troche

> kucy

Papierowe 224 czy nawet z giftem mają ale manuale.

Automaty są słabsze niż papierowe kuce...

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.