Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SILNICZEK REGULACJI SWIATEL

Featured Replies

Napisano

Witam ponownie. Sprawa wyglada tak iz niedawno nawalil mi prawy silniczek. M yslalem ze sam go spieprzylem jak wymienialem zarowke. Otoz teraz wymienialem po drugiej stronie bo padla i nawet nie dotklem tego silniczka. Po wlaczeniu swiatel slychac jak cos tam w nim caly czas chodzi.Co to moze byc czy to wina zarowek czy co. mad.gif

Napisano

>Co to moze byc czy to wina zarowek czy co.

No niestety to jedna z przypadłości. Jeśli buczy to jeszcze jest szansa na reanimację. Ja jednak zawsze nabywałem nowy ponieważ przy próbie reanimacji miałem problemy albo z wydobyciem samego mechanizmu, albo po prostu miałem lenia. Na Allegro silniczki nawet nowe można kupić za 30zł. Pasują od skody octavii, audi, vw 4. Szukając na allegro zwróć na to uwagę bo te opisane do Stilo kosztują najczęściej 2 lub 3 razy więcej a są to te same silniczki. W razie pytań pisz mam niestety z silniczkami spore doświadczenie.

Napisano

Podepnę się pod temat, czy jest różnica prawy a lewy, czy to nie ma znaczenia?

Napisano

> Podepnę się pod temat, czy jest różnica prawy a lewy, czy to nie ma znaczenia?

nie ma znaczenia

Napisano

Otoz teraz wymienialem po drugiej stronie bo padla i

> nawet nie dotklem tego silniczka. Po wlaczeniu swiatel slychac jak cos tam w nim caly czas

> chodzi.Co to moze byc czy to wina zarowek czy co.

Zobacz tutaj. Wiele Ci wyjaśni. Można naprawić (zobacz mój tekst). Zawsze przed wymianą musisz wymontować, i wtedy możesz spróbować naprawy. Jeśli naprawa się nie uda, zawsze zdążysz wymienić. Jest też wykaz pasujących od innych aut. Powodzenia.

http://fiat.auto.com.pl/forum/viewtopic.php?p=189061#189061

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.