Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z wskaźnikiem paliwa

Featured Replies

Napisano

Mój Obecny problem w moim diable wygląda następująco.

Padł mi wskaźnik poziomu paliwa, gdy przekręcam stacyjkę, badź nawet jadę, kreska paliwa jest poniżej 0, kontrolka rezerwy też mi się nie pali.

O co kaman ??

Napisano

> A wtyczka do czujnika na swoim miejscu ?

pewnie na swoim jak nic nie ruszał zlosnik.gif ale zapewne zasniedziało jak to zwykle bywa

Napisano
  • Autor

> pewnie na swoim jak nic nie ruszał ale zapewne zasniedziało jak to zwykle bywa

Ale co zaśniedziało??

Napisano

> Ale co zaśniedziało??

podnieś kanape , odkrec pokrywe baku , tam masz tą wtyczke 3 pinowa wyjmij ją i przetrzyj czyms ostrym piny w srodku i na pinach przy baku i zlej to jakims WD czy Kontaktem , poskladaj do kupy i powinno byc ok.gifskromny.gif

Napisano
  • Autor

> podnieś kanape , odkrec pokrywe baku , tam masz tą wtyczke 3 pinowa wyjmij ją i przetrzyj czyms

> ostrym piny w srodku i na pinach przy baku i zlej to jakims WD czy Kontaktem , poskladaj do

> kupy i powinno byc

heh, moze i to jest śmieszne, ale ja kompletnie nic nie kminię z tego co tutaj piszecie.

Fajnie, że jak ktos ma problem są ludzie którzy służą pomocy. Doceniam;]

Ale jakby ktoś mógł wytłumaczyc jak "dziecku" to doceniłbym to jeszcze bardziej 270751858-jezyk.gif

Bo przecież jaką kanapę, jakie piny spineyes.gif

Napisano

Podnies tylna kanape, tam masz pod siedzeniem taka pokrywe na 4 sruby, odkrec ja i twoim oczom ukaze sie pompa paliwa.

Napisano

> heh, moze i to jest śmieszne, ale ja kompletnie nic nie kminię z tego co tutaj piszecie.

> Fajnie, że jak ktos ma problem są ludzie którzy służą pomocy. Doceniam;]

> Ale jakby ktoś mógł wytłumaczyc jak "dziecku" to doceniłbym to jeszcze bardziej

> Bo przecież jaką kanapę, jakie piny

No bez jaj.

Jak dziecku:

1)podnosisz tylne siedzisko (kanapę), jest na zawiasach;

2)zobaczysz blaszkę w kształcie rombu (taki kopnięty kwadrat), odkręcasz ją i podnosisz;

3)zobaczysz zbiornik paliwa i będą do niego dochodziły 3 kabelki, zakończone wtyczką, odpinasz tą wtyczkę, czyścisz jej metalowe piny delikatnie, pryskasz jakimś WD40 lub innym podobnym specyfikiem i składasz wsio w odwrotnej kolejności...

Napisano

> Mój Obecny problem w moim diable wygląda następująco.

> Padł mi wskaźnik poziomu paliwa, gdy przekręcam stacyjkę, badź nawet jadę, kreska paliwa jest

> poniżej 0, kontrolka rezerwy też mi się nie pali.

> O co kaman ??

Z tego co widze to kolega ma CC 704 - a w tych autach pompa paliwa nie jest w baku tylko pod maską na silniku i jest napędzana wałkiem rozrządu smile.gif W załączniku zdjęcie pompy

post-144092-14352507615635_thumb.jpg

Napisano

> Z tego co widze to kolega ma CC 704 - a w tych autach pompa paliwa nie jest w baku tylko pod maską

> na silniku i jest napędzana wałkiem rozrządu W załączniku zdjęcie pompy

ale koledze sie nie zepsula pompa tylko czujnik a on jest w tym samym miejscu we wszystkich wersjach

Napisano

> ale koledze sie nie zepsula pompa tylko czujnik a on jest w tym samym miejscu we wszystkich

> wersjach

Tak po napisaniu posta się kapnąłem smile.gif kiepsko kontaktuje dzisiaj smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.