Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaciski z uno turbo na tyl

Featured Replies

Napisano

Czy pomiedzy zacisk z uno turbo tylny a adapterktory przykrecamy do belki trzeba dawac jakas podkladke??

Napisano

> Czy pomiedzy zacisk z uno turbo tylny a adapterktory przykrecamy do belki trzeba dawac jakas

> podkladke??

Nie, chyba nie smile.gif a jakie masz te adapterki?

Napisano
  • Autor

Takie jak byly w uno, zacisk ma byc zamontowany mocowaniem linki recznego do dolu

Napisano

> Takie jak byly w uno, zacisk ma byc zamontowany mocowaniem linki recznego do dolu

jezeli grubosc tego adapterka jest z blachy 8mm to powinno podejsc bez problemu pod tarcze 240 z przedniego hampla. Ale to niech sie wypowiedza ci co zakladali ostatnio. Ja tam teoretyk jestem i producent flansz tylko zeby.GIF

Napisano
  • Autor

A uno z tylu niemialo przypadkiem tarczy 227.

Napisano

> A uno z tylu niemialo przypadkiem tarczy 227.

Przypadkiem tak, ale jak masz adapterki robione do cento specjalnie to moga byc na 240 juz przygotowane, no chyba ze te adapterki masz zdjete oryginalnhe z uniaka.

Napisano
  • Autor

Adaptery sa orginalne z uno

Napisano
  • Autor

A jak jest z linka recznego, jak sie przerabai linke z cc??

Napisano

w nastepnym tyg bede mogl poszukac fotki bo chyba mam gdzies na dysku. Teraz zabiegany ciut jestem.

Napisano

> Czy pomiedzy zacisk z uno turbo tylny a adapterktory przykrecamy do belki trzeba dawac jakas

> podkladke??

Jak Ci trzeba porobić jakieś foty jak to w uno wygląda to służę pomocą ale tam jest inna piasta w turbo i jak się przerabia ze zwykłego to trzeba coś mieszać. Pisz do kolegi Drupi - on to przerabiał, ja mam oryginalną całą oś.

Napisano

> Jak Ci trzeba porobić jakieś foty jak to w uno wygląda to służę pomocą ale tam jest inna piasta w

> turbo i jak się przerabia ze zwykłego to trzeba coś mieszać. Pisz do kolegi Drupi - on to

> przerabiał, ja mam oryginalną całą oś.

ja zamawiałem linkę o 20 cm dłuższą z każdej strony żeby bez problemu podeszła pod zacisk

i przy flanszy 6 mm potrzebna podkładka, przy 8 mm nie potrzebna, mowa o flanszy pod 240 cm

Napisano

> > Seryjna linka daje rade...

A czy adoptował ktoś z innej marki zaciski na tył ? Chodzi mi o łatwiejszą dostępność np. z vw

Napisano

> A czy adoptował ktoś z innej marki zaciski na tył ? Chodzi mi o łatwiejszą dostępność np. z vw

pasują z uno, pasują z bbm, pasują z FC, pasują z alfy 145, 145, 155.. jest tego troche na allegro, nie trzeba szukać z vałwi zadnego zeby.GIF

Ale podobno tez ze starego audi 80 są takie same zaciski... Nie wiem jak jazma, ale zaciski podobno yakie same smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.