Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sej nie chce odpalic

Featured Replies

Napisano

Witam,dzis dzwonil ojciec ze probowal odpalic seja i za 1 razem mu sie udalo ale mowil ze silnik "żęził' i swiecila sie kontrolka silnika wiec go zgasil.kiedy probowal znowu odpalic...kaput...silnik kreci ale nie zaskakuje. Moje pytanko co to moze sie dziac?? Silnik to 1.1 mpi,auto stalo bite 2 tygodnie na podworku.

Napisano

> Witam,dzis dzwonil ojciec ze probowal odpalic seja i za 1 razem mu sie udalo ale mowil ze silnik

> "żęził' i swiecila sie kontrolka silnika wiec go zgasil.kiedy probowal znowu

> odpalic...kaput...silnik kreci ale nie zaskakuje. Moje pytanko co to moze sie dziac?? Silnik

> to 1.1 mpi,auto stalo bite 2 tygodnie na podworku.

na szybko co mi przychodzi moze czujnik położenia wału poszedł papa do końca hmm.gif

jak bite to jeszcze moze ten przelącznik pod deską mógł zadziałac, ale jeżeli odpalił to wątpie ze to to

Napisano
  • Autor

> na szybko co mi przychodzi moze czujnik położenia wału poszedł papa do końca

> jak bite to jeszcze moze ten przelącznik pod deską mógł zadziałac, ale jeżeli odpalił to wątpie ze

> to to

auto bezwypadkowe

Napisano

Maciek,niech sprawdzi wszelkie kostki,przekaźniki,bezpieczniki za aku,

czy słychać pompke,lub czy podaje,czujnik położenia wału można by podmienić,niech wyciagnie świece,przyłoży gwintem do masy i zakreci,zobaczy czy jest iskra,jak nie to sprawdzic kable,swiece,cewke... do tego mozna tak profilaktycznie wyciągnąć złącze od kompa,przeczyścić,dobrze wpiąć... hmm... narazie tyle przychodzi mi na myśl...

ten wyłącznik bezwładnościowy też może wcisnąć tak profilaktycznie,moze jakas dziure zaliczyl wieksza czy cos i wyskoczył...

Napisano
  • Autor

> Maciek,niech sprawdzi wszelkie kostki,przekaźniki,bezpieczniki za aku,

> czy słychać pompke,lub czy podaje,czujnik położenia wału można by podmienić,niech wyciagnie

> świece,przyłoży gwintem do masy i zakreci,zobaczy czy jest iskra,jak nie to sprawdzic

> kable,swiece,cewke... do tego mozna tak profilaktycznie wyciągnąć złącze od

> kompa,przeczyścić,dobrze wpiąć... hmm... narazie tyle przychodzi mi na myśl...

> ten wyłącznik bezwładnościowy też może wcisnąć tak profilaktycznie,moze jakas dziure zaliczyl

> wieksza czy cos i wyskoczył...

przekaze faterowi :d ale ten wylacznik to nie sadze bo ja prowadzilem i dziurki omijalem smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.