Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tabela numerów lakieru

Featured Replies

Napisano

Cześć! Czy ma ktoś z Was dostęp do tabeli z numerami lakierów Uno? Czy Fiat pryskał wszystkie samochody lakierami z identyczną numeracją? Ktokolwiek wie - niech wypowie się! zeby.GIF

Pozdrowienia! spineyes.gif

Napisano

> Cześć! Czy ma ktoś z Was dostęp do tabeli z numerami lakierów Uno? Czy Fiat pryskał wszystkie

> samochody lakierami z identyczną numeracją? Ktokolwiek wie - niech wypowie się!

> Pozdrowienia!

W sumie to nie wiem, ale się wypowiem. Biały to F249. na klapie bagażnika masz oznaczenia koloru. Zawsze możesz posprawdzać zeby.GIF

Napisano

> Bez widocznych kolorów może być. Sama nazwa tego koloru może kogoś naprowadzić... Np. Peacock blue

> Dziękuję za tabelę

Jako ciekawostka lakier na granatowym -> 481 -> w zależności od rocznika różne nazwy zlosnik.gif

Napisano

jeśli chodzi Ci na przykład o twojego uniacza to numer lakieru powinien być w książce gwarancyjnej

Napisano

> jeśli chodzi Ci na przykład o twojego uniacza to numer lakieru powinien być w książce gwarancyjnej

U siebie mam naklejkę na tylne klapie, nie pamiętam, ale lakier 112 albo 113 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Cześć! Czy ma ktoś z Was dostęp do tabeli z numerami lakierów Uno? Czy Fiat pryskał wszystkie

> samochody lakierami z identyczną numeracją? Ktokolwiek wie - niech wypowie się!

> Pozdrowienia!

Może to trochę pomoże 87b1f3e047c35b9em.jpg

Napisano

> Może to trochę pomoże

Rosso Shiraz 128 serduszka.gif.

Napisano

> a to już nie ma Rosso Racing?

Chyba nie było Rosso Racing, na pewno był Rosso Sporting serduszka.gif , a numer lakieru to 189F, nie wiem skąd wcześniej mi się wzięło 112/113 270751858-jezyk.gif

E: w obrazku też moje Rosso widać zlosnik.gif

Napisano

> Chyba nie było Rosso Racing, na pewno był Rosso Sporting , a numer lakieru to 189F, nie wiem skąd

> wcześniej mi się wzięło 112/113

> E: w obrazku też moje Rosso widać

A gdzie Blu Imola 481/A? frown.gif

Napisano

> A gdzie Blu Imola 481/A?

Bravo, ten sam lakier co u mojego staruszka, jeśli masz to w 3d, to żądam foty ikonka_photo2.gif

E: dotarłem przez link z podpisu zlosnik.gif chyba w końcu się zmotywowałem żeby swoją stronę na FU napisać zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.