Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi od eFki do G

Featured Replies

Napisano

Czy montował ktoś może seryjne felgi od eFki w Astrze G?

Teoretycznie wszystko się zgadza: rozstaw śrub, ET. Tarcze i zaciski także są podobne?

Pozdrawiam,

Paweł

Napisano

> Czy montował ktoś może seryjne felgi od eFki w Astrze G?

> Teoretycznie wszystko się zgadza: rozstaw śrub, ET. Tarcze i zaciski także są podobne?

jeżeli rozstaw śrub się zgadza i ET to bez problemu założysz, problem zacisków przeszkadzałby w skrajnych przypadkach -> tzn gdybyś do A-G z tarczami o średnicy 308mm chciał założyć 14" felgi wink.gif

przy "cywilnych" wersjach nie będzie problemu, szczególnie że Ty zapewne masz tarcze średnicy 256mm a z tymi tarczami wychodziły samochody nawet na felgach 14",

brat

Napisano
  • Autor

> jeżeli rozstaw śrub się zgadza i ET to bez problemu założysz

Dzięki brat wink.gif

Teoretycznie wszystko się zgadza, ale ponieważ mało kto pisze, że felgi pasują również do AG, wolałem się upewnić.

Napisano

> Dzięki brat

> Teoretycznie wszystko się zgadza, ale ponieważ mało kto pisze, że felgi pasują również do AG,

> wolałem się upewnić.

takiego jak Twój zestawienia nie widziałem na żywo chyba, ale wiesz, musiałby być jakiś na prawdę dziwny patent żeby nie pasowały, ale patrząc na ulicach gdzie ciągle widzę jakieś pozamieniane felgi pomiędzy modelami to powinny pasować, ostatnio widziałem w C-B z A-G, w Lanosie z jakiegoś Opla, co więcej w takich przypadkach ET się nie zgadzają w wymienionym przez Ciebie nawet ET jest OK,

poza tym zwróć uwagę na fakt że te wskazane przez Ciebie felgi były stosowane w "lepszych" wersjach A-F a te z kolei też miały tarcze wentylowane o średnicy 256mm,

chyba że nasi patenciarze wink.gif z kącika przyjdą i coś jeszcze podpowiedzą,

brat

Napisano

> Dzięki brat

> Teoretycznie wszystko się zgadza, ale ponieważ mało kto pisze, że felgi pasują również do AG,

> wolałem się upewnić.

pasują, pasują, i to nie tylko zamiennnie F-G

dla przykładu: na eFce mam koła fabryczne z vectry A ;-)

Napisano
  • Autor

> takiego jak Twój zestawienia nie widziałem na żywo chyba

No ja właśnie też nie widziałem, ale ponieważ mam tylko jeden komplet obręczy, a stalowe są w cenie aluminiowych od eFki, to chyba się skuszę... wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.