Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alpine CDA-9815

Featured Replies

Napisano

Przeglądając allegro natrafiłem na taką aukcję Alpine CDA-9815

Jednakże do tej pory sądziłem iż CDA-9815 jest tylko w kolorze srebrnym. Czy ten czarny panel to jakas samoróbka czy może limitowana seria? Zależy mi na w miare dokładnej odpowiedzi bo zastanawiałem się nad 9815 ale kolor srebrny mi nie pasował i zrezygnowałem a tu taka niespodzianka smile.gif

Napisano

> Przeglądając allegro natrafiłem na taką aukcję Alpine CDA-9815

> Jednakże do tej pory sądziłem iż CDA-9815 jest tylko w kolorze srebrnym. Czy ten czarny panel to

> jakas samoróbka czy może limitowana seria? Zależy mi na w miare dokładnej odpowiedzi bo

> zastanawiałem się nad 9815 ale kolor srebrny mi nie pasował i zrezygnowałem a tu taka

> niespodzianka

USA bez RDSu

Napisano

> USA bez RDSu

masz 100%pewności? wiem że pewne modele alpiny miały czarne ramki ale bida było je dostać.Co do alpin z usa to nie wiem po czym je rozpoznać ale np pionki miały taki napis po którym było widać że to usa jak i na samych aukcjach kolo gadał że usa .W tym wypadku też wydaje mi się że gdyby było zza wielkiej wody gościu napiłaby o tym

Napisano

> masz 100%pewności?

jakiś tekst

ale w opisie się chyba grzmotneli - w USA nei ma rds

Nie widac też klawiszy sterujących funkcjami rds (pty/ta). Pozostaje jeszcze kwestia czy istnieje mozl zmiany rastra

Napisano

> masz 100%pewności? wiem że pewne modele alpiny miały czarne ramki ale bida było je dostać.Co do

> alpin z usa to nie wiem po czym je rozpoznać ale np pionki miały taki napis po którym było

> widać że to usa jak i na samych aukcjach kolo gadał że usa .W tym wypadku też wydaje mi się

> że gdyby było zza wielkiej wody gościu napiłaby o tym

jest z usa skromny.gif na panelu widnieje logo "xm radio"

Napisano

> I pewnie czestotliwosc strojenia w FM jest co 0,2 MHz, a nie jak w EU co 0,1 MHz.

no toz psalem wyzej o rastrze sciana.gif

Napisano
  • Autor

bow.gif

Dziękuje bardzo za odpowiedź. Zastanawiałem się już nad zmianą z mojego 77MP ale jak widać muszę jeszcze poczekać chwilkę i uzbierać na 88RS.

Intrygowało mnie to radio bo w sumie nie wiedziałem o istnieniu czarnego 9815, 9812 sprzedałem bo "czegoś" mi brakowało. A tez miałem czarne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.